Πεδουλάκης για Διαμαντίδη: "Να έρχεται για προπονήσεις για να μην παχύνει"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης "υποκλίθηκε" στον Δημήτρη Διαμαντίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ στάθηκε στους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τι ανέφερε για το μέλλον του.

Πεδουλάκης για Διαμαντίδη: "Να έρχεται για προπονήσεις για να μην παχύνει"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Νομίζω πως η αποχώρηση του Δημήτρη είναι το σημαντικότερο γεγονός. Δεν θα είναι ίδια η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντίδης είναι μία μεγάλη προσωπικότητα. Στο μυαλό του ήταν 'η ομάδα πάνω απ' όλους'. Όπως μου είχε πει κι ένας ξένος παράγοντας: 'Διαμαντίδης είναι παράξενο που είναι Έλληνας'. Γιατί εμείς έχουμε μία εγωιστική τάση. Θα θέλαμε να είναι κοντά μας, μαζί μας".

Για την εφετινή σεζόν του Παναθηναϊκού: "Η απόφαση του Παναθηναϊκού να παίξει με 8 ξένους υποθήκευε το πρωτάθλημα. Για εμένα το πιο σημαντικότερο ήταν πως είχαμε πρόβλημα στους ψηλούς. Τραυματίστηκε ο Βλάντο, έφυγαν οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς. Χαμήλωσε η... αεροπορία".

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: "Εμείς είμαστε πίσω στις λεπτομέρειες. Είχε ο Σπανούλης τέσσερα φάουλ και δεν πήγαινε ο γκαρντ μας να κάνει σκριν για να τον παίξει ο Καλάθης ένας εναντίον ενός. Ένας αθλητικός ψηλός μας έλειψε κι ένας ακόμα στη περιφέρεια προκειμένου ο Καλάθης να παίρνει ανάσες".

Για την πορεία μετά την επιστροφή του στην ομάδα: "Ψάχνω 9-10 παίκτες να πάμε να αγωνιστούμε. Τους είπα πως τα παιχνίδια με τον Άρη ήταν προετοιμασία για τα ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στο πικ εν ρολ. Ο Γουίλιαμς είναι ένα παιδί άριστος χαρακτήρας".

Για το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν: "Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Εγώ επιστρατεύτηκα".

Για την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη: "Ο Δημήτρης θέλει να χαρεί την οικογένειά του. Εμείς θα θέλαμε να έρθει τον Οκτώβρη να κάνει καμία προπόνηση για να μην παχύνει".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαμαντίδης: "Απίστευτες στιγμές στον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σταματάω"
Το τρίποντο του Σπανούλη μέσα από το γήπεδο
Σπανούλης: "Τιμή που ήμουν φίλος και συμπαίκτης του Διαμαντίδη. Τι είπα με Γιαννακόπουλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK