Έπεσε το twitter με το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ!

"Κι εκεί που πάει να βάλει καλάθι ο Μάρσαλ, σηκώνεται λέει παίκτης του Άρη για τάπα". Διαβάστε τα καλύτερα tweets.

Έπεσε το twitter με το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ!

Ο Μάρσαλ της Κηφισιάς με μία φάση που θα συζητιέται για χρόνια, έστειλε με αυτοκαλάθι το ματς με τον Άρη στην παράταση κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν δευτερόλεπτα πριν κάνει το 1-1 και στείλει τη σειρά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη φάση. Δείτε τα καλύτερα tweets:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντιλέινι: "Τι καπνίζουν στην Ελλάδα";
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Μάρσαλ έβαλε αυτοκαλάθι κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ