Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 88-61

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Απόλλωνα Πάτρας (88-61) και... άνοιξε το σκορ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ. Επόμενο ραντεβού την προσεχή Πέμπτη.

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 88-61

Η εξέλιξη:

O Παναθηναϊκός πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αναμενόμενο, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη, όπως δεδομένο ήταν πως ο Αλβέρτης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν (πολύ ή καθόλου) ενεργή παρουσία. Όπως οι Διαμαντάκος, Γιάνκοβιτς, Παππάς.

Το 88-61 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να χτίζουν από νωρίς τη διαφορά, η οποία κατέβηκε σε πιο... ανθρώπινα επίπεδα στα τελευταία λεπτά μετά από συνεχόμενους πόντους των φιλοξενούμενων.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θέλει άλλη μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Περιβόλας.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Γιάνκοβιτς πέτυχε 10 πόντους και βοήθησε σε πολλούς τομείς στο παιχνίδι, δείχνοντας πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

2. Από κοντά και ο Κάρι που με τρία τρίποντα άφησε το στίγμα του, αλλά και με το γενικότερο παιχνίδι του στο παρκέ.

3. Ο Γιώργος Διαμαντάκος που πέρασε αρκετή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο ως βασικός σέντερ του Παναθηναϊκού. Εδειξε καλά στοιχεία και συνάμα έδειξε πως έχει μέλλον.

4. Ο Λιανός πάλευε απέναντι στα... θηρία και ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Απόλλωνα.

5. Οπως και ο Ντάνιελ, ο οποίος με 14 πόντους προσπάθησε να σώσει τα... ασυμμάζευτα.

Σχόλιο:

Ματς χωρίς συμπεράσματα. Πολλά με λίγα. Τα μόνα που μπορούν να μείνουν ως αξιοσημείωτα είναι η παρουσία παικτών του Παναθηναϊκού που δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής που θα έπρεπε. Ο Απόλλωνα προσπάθησε να σταθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια απέναντι στο μεγαθήριο. Στην Περιβόλα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Αλλιώς θα πέσει με ψηλά το κεφάλι.

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK