Οι υψηλές φιλοδοξίες "έφαγαν" τον Βετούλα

Αν και νεοφώτιστος, ο Προμηθέας δεν χτίστηκε για να παραμείνει στη Stoiximan.gr Basket League, αλλά για να πρωταγωνιστήσει και με τον Νίκο Βετούλα αυτό δεν συνέβη.

Οι υψηλές φιλοδοξίες "έφαγαν" τον Βετούλα

Προτού καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ο Νίκος Βετούλας έλυσε τη συνεργασία του με τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε τα ηνία όχι μόνο γιατί ήταν Πατρινός, παίκτης - σημείο αναφοράς για την πόλη. Αλλά κυρίως γιατί κρίθηκε ικανός να φέρει εις πέρας την αποστολή για τη δημιουργία μιας ομάδας-πρότυπο, η οποία θα καθιερωθεί στη Stoiximan.gr Basket League και θα διεκδικεί όσα έχουν κερδίσει το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός με τις διαδοχικές παρουσίες τους στην κατηγορία.

Μόνο που η ήττα (77-66) από την Κύμη διέκοψε αυτήν την προσπάθεια. Θεωρήθηκε πισωγύρισμα και αφού ήταν η τρίτη σερί (τέταρτη στα τελευταία πέντε) ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη. Ειδάλλως δεν θα δήλωνε ότι " είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους".

Ήδη κυκλοφορούν ονόματα υποψηφίων, μεταξύ των οποίων αυτό του Βαγγέλη Αγγέλου. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού στην αγορά πλέον ο Προμηθέας θεωρείται μαγαζί-γωνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK