Ρέθυμνο - Απόλλων 87-73

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Basket League το Ρέθυμνο επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας με 87-73.

Ρέθυμνο - Απόλλων 87-73
INTIME SPORTS

Έτσι κρίθηκε

Από την αρχή του αγώνα το Ρέθυμνο προσπάθησε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, όμως είδαν τον Απόλλωνα να μην τα παρατάει και να βρίσκει απαντήσεις. Το γρήγορο τέμπο του πρώτου δεκαλέπτου είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ να πάει ψηλά και οι δύο ομάδες να βρίσκονται στην ισοπαλία με 19-19. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο δεκάλεπτο.

Το Ρέθυμνο ωστόσο κατάφερε να "χτίσει" μια διαφορά οκτώ πόντων και να πάει στο ημίχρονο με το 41-33. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παίζοντας σωστή άμυνα και περιορίζοντας τα λάθη ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλων έκανε ό,τι μπορούσε όμως δεν μπόρεσε να κλείσει την "ψαλίδα", με το Ρέθυμνο να παίρνει την πρώτη νίκη της σεζόν με 87-73.

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ ήταν ο πολυτιμότερος για το Ρέθυμνο. Ο Ολλανδός πάουερ φόργουρντ πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε μία ασίστ και μία τάπα, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Το φύλλο αγώνα

Δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς το Ρέθυμνο είναι ποιοτικότερη ομάδα και το έδειξε και στο παρκέ. Από την άλλη, ο Απόλλων άλλαξε ριζικά φέτος και η ομάδα θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά της.

Το στατιστικό του αγώνα

Ρέθυμνο - Απόλλων 87-73

News 24/7

24MEDIA NETWORK