Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Επιστρέφει στην Ελλάδα ως προπονητής!

Μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχει έρθει σε συμφωνία με ελληνική ομάδα και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στη χώρα μας ως προπονητής.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Επιστρέφει στην Ελλάδα ως προπονητής!
INTIME SPORTS

Ο 38χρονος coach σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Α1 και αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει από το Κάουνας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ζαλγκίρις, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο χρόνος της επιστροφής του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Λιθουανός προπονητής είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε στους ελληνικούς πάγκους και νωρίτερα, αναλόγως με την πορεία της ομάδας στους επόμενους αγώνες.

Το κασέ του Γιασικεβίτσιους είναι σχετικά μικρό καθώς τώρα αρχίζει την προπονητική πορεία του, ενώ η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα σχετίζεται και με την οικογενειακή κατάστασή του.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Επιστρέφει στην Ελλάδα ως προπονητής!
INTIME SPORTS

Η καριέρα τουΣαρούνας Γιασικεβίτσιους:

Κατέκτησε με τρεις διαφορετικές ομάδες τέσσερις φορές την Ευρωλίγκα, τη μία φορά με τον Παναθηναϊκό (2009), παίζοντας σε έξι Final Four. Αναδείχθηκε επίσης πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Λιθουανία όντας MVP στη διοργάνωση του 2003 και χάλκινος ολυμπιονίκης το 2000, κατέκτησε αναρίθμητους εγχώριους τίτλους (σε Λιθουανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ισραήλ, Ελλάδα, Τουρκία) και προσωπικές διακρίσεις, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ παίζοντας σε Πέισερς και Ουόριορς.

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτο θέμα σε κορυφαίο λιθουανικό site η είδηση του Contra.gr για τον Γιασικεβίτσιους

Τα καλύτερα του Contra.gr:

Δημήτρης Καρύδας: Πέντε αγωνιστικές, έξι ερωτηματικά

Αφιέρωμα: Kiss me... goodbye!

News 24/7

24MEDIA NETWORK