Αλβέρτης: "Πρέπει να βελτιωθούμε". Μαρκόπουλος: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Άλλον Παναθηναϊκό περιμένει να δει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στα προσεχή παιχνίδια, αφού ούτε με την απόδοση στο δεύτερο ματς έμεινε ικανοποιημένος.

Αλβέρτης: "Πρέπει να βελτιωθούμε". Μαρκόπουλος: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" τόνισε: " Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη διορθώσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση, βρήκαμε σκορ και πήραμε την νίκη.

Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς. Δυο φορές πιο προσεκτικοί στην Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Εκτός από τεχνικά στοιχεία το κάθε ματς έχει δύο ημίχρονα και σαφέστατα το ένα με το άλλο είχε διαφορά και απόψε. Αποφασίσαμε στο δεύτερο να παίξουμε πιο ενεργητικά και αυτό άλλαξε την εικόνα μας. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 1/13 τρίποντα. Χάσαμε πολλά σουτ".

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος και απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε πέρα από αυτό. Χαρακτηριστικά τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ήμασταν και στα δύο ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια έδρα που έχουν γονατίσει όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αντιπαρέρχεται τις δυσκολίες. Οι παίκτες μας έχουν επιβαρυνθεί πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK