Σφαιρόπουλος: "Επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας". Πρίφτης: "Έχουμε καλή ψυχολογία"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός έκανε αποτελεσματικά αυτά που έπρεπε στο "Nick Galis Hall" κόντρα στον Άρη, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει με καλή ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σφαιρόπουλος: "Επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας". Πρίφτης: "Έχουμε καλή ψυχολογία"

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού: "Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε πιο αποτελεσματικά αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά στο σκορ και όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόμασταν στην άμυνα, τους κρατήσαμε σε χαμηλά ποσοστά και στους 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά μεγαλώσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια όχι μόνο για σήμερα, αλλά σε όλη τη σειρά. Εμείς τώρα κοιτάμε τον τελικό και επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας. Δεν νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στη ζώνη, αλλά στη άμυνα μας. Ο Σπανούλης χρειαζόταν ξεκούραση στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα λειτούργησε καλά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα".

Πρίφτης: "Με καλή ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός του Άρη, από την πλευρά του, είπε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να λειτουργήσουμε καλά μεταξύ μας και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να πάμε να παλέψουμε. Για τον Νέιμικ, λόγω της φύσης του τραυματισμού, δεν μπορούμε να έχουμε ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε πότε θα παίξει. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ξεκινάει από τη μέση και τον "χτυπάει" στη γάμπα.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος με αυτό που βλέπω, δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση όλες αυτές τις ημέρες. Ελπίζουμε όλοι να τον έχουμε μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε μετά τις δύο πολύ κακές εμφανίσεις στο ΣΕΦ, γι’ αυτό είπα ότι είμαι ικανοποιημένος από τις εδώ εμφανίσεις μας. Σίγουρα στο τέταρτο ματς μας βγήκε η κούραση. Γενικά θα έλεγα ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχουν μια δικιά τους λογική, εμείς πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτά τα ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK