Σφαιρόπουλος: "Αυτό που πρέπει". Πρίφτης: "Δύσκολη εμπειρία"

Δεν είχε πολλά να πει μετά την άνετη του Ολυμπιακού επί του Αρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "Αυτό που πρέπει". Πρίφτης: "Δύσκολη εμπειρία"

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" τόνισε: " Zητούμενο μας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν να εμφανιστούμε και πάλι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί.Με ικανοποιεί το γεγονός πως ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή. Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί πήραμε μία μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Για μας είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0 και οι παίκτες που έκαναν πράξη τα όσα λέμε. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν, αλλά με ικανοποιεί ότι προσπάθησαν. Όπως είπε και ο κόουτς Πρίφτης είναι κέρδος η παρουσία τού Άρη στην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να προκριθούμε στους τελικούς".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης είπε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για μας είναι δύσκολη εμπειρία. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, παίζει σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό, έχει καλή νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι και είναι δύσκολο για μας να ακολουθήσουμε και ενεργειακά και σωματικά και αριθμητικά. Τις δύο αυτές εμφανίσεις ο καθένας μπορεί να τις ερμηνεύσει όπως θέλει. Εγώ θα πω ότι οι εμφανίσεις που είναι κακές δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας να είναι στην τετράδα και κυρίως την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες όλη τη χρονιά και έχουν καταφέρει να έχουν την ομάδα στις τέσσερις καλύτερες και φυσικά συνεχίζουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK