Σφαιρόπουλος: "Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας". Πρίφτης: "Τουλάχιστον δεν είχαμε τραυματίες"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του μετά την ευρεία νίκη επί του Άρη και το 1-0 στη σειρά.

Σφαιρόπουλος: "Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας". Πρίφτης: "Τουλάχιστον δεν είχαμε τραυματίες"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: " Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις έναν ημιτελικό. Ο Άρης είναι σοβαρή ομάδα που ξέρει τι παίζει και πού να χτυπήσει και θέλαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να τον βγάλουμε από το πλάνο. Δεν είναι τόσο σημαντική η νίκη, αλλά η προσήλωση και η διάρκεια. Είναι σημαντικό ότι όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό είναι το ζητούμενο, όποιος μπαίνει να είναι στο πνεύμα της ομάδας.

Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, αλλά το 1-0. Αυτό μετράει και όχι οι πόντοι. Οφείλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο. Δεν με εκπλήσσει η εικόνα γιατί σε μια μεγάλη ομάδα δίνεις το μάξιμουμ. Είναι θέμα νοοτροπίας. Υπάρχουν κάποιες ημέρες που δεν είμαστε στο 100%, άνθρωποι είναι και οι παίκτες. Είμαστε όμως επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας. Υπήρχαν κάποια λάθη που ήταν χωρίς πίεση, τα κάναμε μόνοι μας, αυτά πρέπει να περιορίσουμε. Πρέπει κάθε φορά να παίζουμε μ' ένα συγκεκριμένο τρόπο".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: " Άσχετα με τις όποιες δικαιολογίες, δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ έντονη πίεση στην μπάλα, εμείς κάναμε πολλά λάθη και δεν διαβάζαμε τις φάσεις σωστά. Στο επόμενο ματς πρέπει να εμφανιστούμε με άλλη ενέργεια και ένταση για να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού που επιβάλει ο Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματίες, έχει γίνει βασικό ζητούμενο με βάσει το ρόστερ. Θα κάνουμε διορθώσεις για να παίξουμε ακόμη ένα ματς εδώ. Μας αφαιρεί την αισιοδοξία η ποινή για την επόμενη κυρίως σειρά. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε ανεξαρτήτως συνθηκών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK