Στη NOVA για ακόμα 2 σεζόν η Basket League

Παραμένει στη Nova η Basket League για ακόμα δύο σεζόν.

Από τα κανάλια Novasports θα συνεχίσει να προβάλλεται τα επόμενα 2 χρόνια η Basket League, αφού τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2017.

Με 12 από τις 14 ομάδες της Basket League, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού, και με τη ζώνη "Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό" κάθε Σάββατο στις 17:00, η Nova θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα, τόσο στα αθλητικά κανάλια της Nova όσο και στο Novasports.gr.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: "Η επέκταση της συμφωνίας μας με τον ΕΣΑΚΕ έρχεται να σφραγίσει την επί σειρά ετών άψογη συνεργασία των δύο πλευρών. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προβάλλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όχι μόνο γιατί κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του Έλληνα φίλαθλου αλλά και γιατί υποστηρίζουμε έμπρακτα τον Ελληνικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές μένουμε σταθεροί σύμμαχοι των ελληνικών αθλητικών συλλόγων και 'Παίζουμε Ελλάδα' αναδεικνύοντας κι εξασφαλίζοντας το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης ανέφερε: "Η Basket League στην συνεχή προσπάθεια της να χαρίζει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους έχει βρει έναν εξαιρετικό συμπαίκτη, τα κανάλια Novasports. Θα συνεχίσουμε για δύο ακόμη χρόνια μαζί να συνεργαζόμαστε για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος που βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων και έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες χαρές. Εύχομαι και αυτή την διετία η συνεργασία ΕΣΑΚΕ και καναλιών Novasports να είναι εποικοδομητική και επωφελής για όλους".