Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς

Ο Μιλένκο Τέπιτς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς
Τέπιτς ΠΑΟΚ

Ο Μιλένκο Τέπιτς έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Με την απόκτηση του 29χρονου καλαθοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τρεις Σέρβους στο ρόστερ του, καθώς είχαν προηγηθεί οι συμφωνίες με τους Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί παράλληλα το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ο Τζόκο Σάλιτς (20, 2.10) που την Τετάρτη άρχισε προπονήσεις με τον "Δικέφαλο".

"Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Ο Τέπιτς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" δήλωσε: " Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με παράδοση. Ακουσα πως έχει καλή οργάνωση διοικητικά, αλλά και στον τρόπο που αγωνίζεται. Το γεγονός πως είναι αδελφό σωματείο με την Παρτιζάν, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου".

Για το γεγονός πως έπαιξε στον Παναθηναικό: "Εχω καλές αναμνήσεις από τότε. Από αυτά τα δύο χρόνια που έπαιξα στην Ελλάδα, είναι όλα θετικά".

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο και το γεγονός πως είναι στον ΠΑΟΚ για έβδομη συνεχόμενη σεζόν: " Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει τον ίδιο προπονητή για χρόνια, δείχνει την σταθερότητα".

Για το ότι θα βρει Σέρβους στον ΠΑΟΚ: " Το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί Σέρβοι και το ότι έχω φίλους εδώ στην Ελλάδα, κάνει την προσαρμογή μου ευκολότερη".

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο: " Δεν έχω πρόβλημα να παίξω οπουδήποτε. Πολλοί με χρησιμοποίησαν ως πόιντ γκαρντ, όπως πέρυσι στην Παρτιζάν. Αλλοι με χρησιμοποίησαν 2 και άλλοι στο 3".

Για το αν προτιμά τον Ομπράντοβιτς (τον είχε προπονητή στον Παναθηναικό) ή τον Βουγιόσεβιτς (τον είχε τεχνικό στην Παρτιζάν: " Είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να σε προετοιμάσει πολύ καλά στην ψυχολογία. Ο Βουγιόσεβιτς κυρίως ετοιμάζει νέους παίκτες και νέες ομάδες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει φιλικό με την Παρτιζάν: " Θα είναι φιλικό αλλά ιδιαίτερο για μένα".

Η πιθανότητα συνεργασίας με στοιχηματική εταιρία

Ο ΠΑΟΚ αναζητά χορηγούς και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία με στοιχηματική εταιρία. Ανθρωποι που είναι κοντά στην ΚΑΕ λένε πως υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα, πως έγιναν κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις αλλά ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς. Στο μεταξύ στις 10/9 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί σε φιλικό ματς τον Κόροιβο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK