Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ Φρέιζερ και Έντουιν

Στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας ο Νίκος Σταυρόπουλος, θα διπλοτσεκάρει τους Τιμ Φρέιζερ και Φουκουάν Έντουιν, τους οποίους είχε εντοπίσει στο Portsmouth Invitational Tournament.

Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ Φρέιζερ και Έντουιν

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί σε μια εβδομάδα ο Νίκος Σταυρόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας (θα διεξαχθεί από τις 11/7 έως τις 21/7).

Στο μπλοκάκι του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει σημειώσει τα ονόματα των Τιμ Φρέιζερ και Φουκουάν Έντουιν. Πρόκειται για δύο παίκτες που είχε δει πέρυσι στο Portsmouth Invitational Tournament, αλλά δεν προχώρησε κάποια από τις δύο περιπτώσεις, μια και προτιμήθηκαν οι Οντουμ και Κάρτερ.

Ποιοι είναι...

Ο Φρέιζερ είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Την σεζόν 2014-15 έπαιξε στους Ρεντ Κλόουζ στο NBA D-League (ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης έχοντας 16,3 πόντους μέσο όρο και 9,5 ασίστ) ενώ μετά πέρασε για λίγο από το NBA και συγκεκριμένα από τους Σίξερς (5,7 πόντους μέσο όρο) και από τους Μπλέιζερς (4,6 πόντους μέσο όρο). Μάλιστα αρέσει αρκετά σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον ξέρουν.

Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ Φρέιζερ και Έντουιν

Ο Έντουιν είναι 23 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Την σεζόν 2014-2015 έπαιξε στους Σκάιφορς, ομάδα της D-League. Ξεχώρισε κυρίως για τα αμυντικά του καθήκοντα, είχε πάντως 13,8 πόντους μέσο όρο. Αργότερα μετακόμισε στην Βενεζουέλα για λογαριασμό της Γκουάρος Ντε Λάρα.

Θετική άποψη για Τσαλδάρη

Στον ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη για τον ελεύθερο Δημήτρη Τσαλδάρη, ενώ το ίδιο θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας είναι και ο ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ. Η προοπτική να "τρέξει" το ζήτημά του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, εκτός κι αν για τη θέση του προτιμηθεί ξένοςΓια τον Τσαλδάρη έχει ενδιαφερθεί ο Απόλλων Πάτρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK