Στο "σπίτι" του τα... θαλάσσωσε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε στα μισά από τα 14 ματς πρωταθλήματος που έδωσε στο "Παλατάκι", όπου δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα στην συνέχεια να "έρθει" ο αποκλεισμός.

Στο "σπίτι" του τα... θαλάσσωσε ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένου πως στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι Βασιλειάδης (τιμωρημένος για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Πηλοίδη) και Σχορτσανίτης (πρήξιμο στο μάτι), ενώ υπήρχε και ο τραυματισμός του Τσόχλα, ουσιαστικά χρειαζόταν κατά κάποιο τρόπο να γίνει υπέρβαση από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ για να "αρπάξουν" το "διπλό" στο ΟΑΚΑ.

Το... όλο κακό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σχετικά με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος έγινε στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο "Παλατάκι" απέναντι στο σύνολο του Ζντοβτς. Ο ΠΑΟΚ ήδη είχε πάρει την εκτός έδρας νίκη (78-83) κόντρα στην "Ενωση" και χρειαζόταν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Δεν τα κατάφερε όμως στην έδρα του... Εχασε από την ΑΕΚ με 59-68 και αυτή η ήττα ήταν μεγάλη "μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ ο οποίος φέτος (2015-16) τα... θαλάσσωσε στο "σπίτι" του. Αυτό το λέμε γιατί έχασαν στα μισά παιχνίδια από το σύνολο αυτών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη για την Basket League έχοντας έτσι κάκιστο απολογισμό.

Για την ακρίβεια, οι "ασπρόμαυροι" είχαν επτά ήττες (και επτά νίκες) σε 14 ματς και αυτές οι ήττες ήταν απέναντι στην Κηφισιά, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, το Ρέθυμνο, τον Παναθηναικό, το Λαύριο και την ΑΕΚ.

Το αρνητικό αποτέλεσμα που "πόνεσε" περισσότερο τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό με την "Ενωση" καθώς αν κέρδιζε σε εκείνο το ματς, θα "ερχόταν" η πρόκριση και τώρα ο "Δικέφαλος" δεν θα άρχιζε από... νωρίς τις "διακοπές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK