Συμφωνία Σίνγκλετον - Παναθηναϊκού

Ο Κρις Σίνγκλετον θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Συμφωνία Σίνγκλετον - Παναθηναϊκού

Ο Κρις Σίνγκλετον ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι", όπως πρώτος μετέδωσε ο Γιώργος Οικονόμου στον Sport 24 Radio 103,3.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό με τους "πράσινους" και έδωσε τα χέρια για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου έφτασε μέχρι την 3η θέση της Ευρώπης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αρχικά ο παίκτης έδειχνε θετικός για συνεργασία, ωστόσο στη συνέχεια παρουσίαζε διάφορες έξτρα απαιτήσεις για να πει το "ναι", όπως μπάι-άουτ, μπόνους και διάφορα άλλα τα οποία αποτέλεσαν τροχοπέδη στην οριστική συμφωνία.

Ουσιαστικά περίμενε κάτι καλύτερο οικονομικά από άλλη ομάδα και όπως φαίνεται αυτή ήταν η Νταρουσάφακα. Το συγκρότημα του Μπλατ τον είχε βάλει στο μάτι τον 26χρονο πάουερ-φόργουορντ.

Οι "πράσινοι" έδωσαν διορία ορισμένων ημερών και εν τέλει εισέπραξαν θετική απάντηση.

Συμφωνία Σίνγκλετον - Παναθηναϊκού

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

Γεννημένος στο Κάντον της Τζόρτζια, ο Κρις Σίνγκλετον άρχισε τα πρώτα βήματά του από το γυμνάσιο Τσερόκι και το γυμνάσιο Ντάνγουντι. Οι προοπτικές του ήταν υψηλές το 2008 και για τρία χρόνια έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Φλόριντα Στέιτ, όπου διακρίθηκε για τις αμυντικές επιδόσεις του και κατέκτησε σχετικό βραβείο το 2011.

Το 2011 δήλωσε συμμετοχή στο draft, όπου επελέγη στο νο 18 από τους Γουίζαρντς. Υπόγραψε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και μετά από τρία χρόνια στην Ουάσιγκτον με 148 αγώνες, 4,1 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 17,6 λεπτά, μετακόμισε στους Πέισερς.

Δεν αγωνίστηκε στην Ιντιάνα, αφού τον Οκτώβριο του 2014 έμεινε ελεύθερος και λίγες ημέρες αργότερα βρήκε συμβόλαιο στην Κίνα για τους Ντράγκονς της Τζιάνγκσου.

Μετά από 17 παιχνίδια, επέστρεψε στις ΗΠΑ, αλλά στο NBDL για τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου και η σεζόν 2015-2016 τον βρήκε στη Λοκομοτίβ.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Σίνγκλετον είχε 21:39 λεπτά ανά αγώνα, 8,4 πόντους (73% βολές, 46,7% δίποντα, 31,6% τρίποντα), 4,5 ριμπάουντ (2,6 αμυντικά, 1,9 επιθετικά), 1 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, 1,2 λάθη και 0,6 τάπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολύ κοντά στον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK