Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ

Οι Μαρκόπουλος, Σταυρόπουλος και Ζουρνατσίδης συζήτησαν για το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ σχετικά με την νέα σεζόν και υπάρχουν επαφές με ατζέντηδες. Στελέχη του "Δικεφάλου" την Τρίτη στη ΧΑΝΘ

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είχαμε αναφέρει πως αυτή την εβδομάδα αναμενόταν να γίνουν συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον Νίκο Σταυρόπουλο. Οι συναντήσεις και οι επαφές των ανθρώπων του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει και πλέον αυτές θα είναι καθημερινές. Οι Μαρκόπουλος, Σταυρόπουλος και Ζουρνατσίδης συζήτησαν για το πλάνο της νέας σεζόν (πλέον αυτό θα αρχίσει να "τρέχει" αλλά όχι με μεγάλη βιασύνη) και πλέον υπάρχει ανοιχτή γραμμή με ατζέντηδες.

Το θέμα του ταξιδιού του Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ και το τι μπορεί να "βγει" από το Portsmouth Invitational Tournament το οποίο παρακολούθησε ο "Μάτζικ", είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Στο μεταξύ την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ ΧΑΝΘ που είναι αφιερωμένη στο επαγγελματικό μπάσκετ και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ και από πλευράς ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών οι Καρακούσης, Μαρκόπουλος και Χαραλαμπίδης ενώ βρέθηκε εκεί και ο Νίκος Βεζυρτζής.

Αγγελάκης: "Τίποτα τώρα για το θέμα του Μαρκόπουλου"

Την επομένη του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ είχαμε αναφέρει πως από την πιάτσα των ατζέντηδων προέκυπτε πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στο θέμα της συνέχισης της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Από τον ΠΑΟΚ, βέβαια, όπως έχουμε γράψει εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει κάτι το αρνητικό πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά το θέμα είναι και τι λέει η πλευρά του Έλληνα κόουτς (μπορεί να "εκμεταλλευτεί" έναν όρο στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει ενώ έχουν "ακουστεί" διάφορα σενάρια για Τουρκία).

"Δεν υπάρχει τίποτα τώρα", μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ατζέντης του Μαρκόπουλου, Τομ Αγγελάκης σχετικά με το θέμα του Ελληνα κόουτς και το αν υπάρχει κάποια αρνητική ένδειξη. Ο κ. Αγγελάκης μέχρι τα μέσα του Ιούνη εκτιμά πως θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το όλο θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK