Τα δεδομένα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού: Ο Μανωλόπουλος και οι επιλογές του καλοκαιριού

Η λύση Μανωλόπουλου, ο Πεδουλάκης και οι περιπτώσεις Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους.

Τα δεδομένα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού: Ο Μανωλόπουλος και οι επιλογές του καλοκαιριού

Η (υπηρεσιακή) λύση του Σωτήρη Μανωλόπουλου τις τελευταίες ώρες είναι αυτή που φαντάζει ως επικρατέστερη, καθώς είναι αρκετά δύσκολο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να βρουν, στην παρούσα φάση, μια αξιόπιστη λύση για τον πάγκο τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ακόμα δεν έχει γίνει κρούση στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είναι ένα ενδεχόμενο, ωστόσο όπως έγραψε την Κυριακή το Contra.gr, είναι από τους προπονητές που σκέφτονται στην ομάδα ως αντικαταστάτη του Ντούσαν Ιβάνοβιτς, ενώ ήδη γίνονται οι προετοιμασίες για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να είναι πρώτοι στη λίστα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οσον αφορά στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να αναλάβει ξανά (είχε γίνει και την περσινή σεζόν) πόστο πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η αλήθεια είναι ότι η λύση Αλβέρτη ήταν ιδανική για να ανεβάσει την ψυχολογία και να συσπειρώσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της επικείμενης παρουσίας του τριφυλλιού στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό επικρατεί... οργασμός για να βρεθεί η διάδοχη λύση του Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ μελετούν με προσοχή τις περιπτώσεις και δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε βεβιασμένη κίνηση, ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως τώρα θα προχωρήσει με προσωρινή λύση και από το καλοκαίρι θα κινηθεί για πρόσληψη προπονητή.

Ο Γκέρσον

Τέλος, ο Πίνι Γκέρσον είναι ένας προπονητής που στην παρούσα φάση δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό και δη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του εκτιμά ο Γιαννακόπουλος. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον...

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σάρας και ο Ομπράντοβιτς

Σκέψεις για Πεδουλάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK