Τα δύο ρεκόρ καριέρας του Δέδα

Ο Γιώργος Δέδας είχε 19 πόντους και 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο ματς με την Λιμόζ και έτσι πέτυχε δύο ρεκόρ καριέρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Τα δύο ρεκόρ καριέρας του Δέδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν αρκούσε στον ΠΑΟΚ η εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Δέδα στο ματς με την Λιμόζ. Ο "Δικέφαλος" έχασε (79-61) από τους Γάλλους και αποκλείστηκε από το Eurocup (πάντως οι "ασπρόμαυροι" που την Τετάρτη έδειξαν κουρασμένοι και έπαιξαν δίχως τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη, θα γνώριζαν τον αποκλεισμό ακόμη κι αν νικούσαν καθώς η Βαλένθια επικράτησε της Ολντενμπουργκ), με τον Ελληνα φόργουορντ να έχει 19 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Να σημειωθεί πως στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Λιμόζ, ο Δέδας έκανε δύο ρεκόρ καριέρας αναφορικά με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια όντας παίκτης του ΠΑΟΚ. Η επίδοση των 19 πόντων στο ματς με της Τετάρτης (10/2), είναι η καλύτερη για τον Έλληνα φόργουορντ σχετικά με τους αγώνες της Ευρώπης. Επίσης γι' αυτόν η συγκομιδή των 18 βαθμών που είχε στο σύστημα αξιολόγησης στο παιχνίδι με τους Γάλλους, είναι η καλύτερή του (ο Δέδας αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λιμόζ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK