Τα είπαν και θα τα... ξαναπούν Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος για το ΟΑΚΑ

O Γιώργος Βασιλειάδης τα είπε με τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο για τη χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. "Μυρίζει" ήδη πρόταση παραχώρησης.

Τα είπαν και θα τα... ξαναπούν Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος για το ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδαφέροντος στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντάλλαξαν απόψεις σε καλό κλίμα έχοντας πάντα κατά νου ότι οι "πράσινοι" έχουν ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο για το ΟΑΚΑ.

Προτάσεις δεν έγιναν αλλά θα γίνουν στο αμέσως επόμενο ραντεβού.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: "Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, με θέμα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και την χρήση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός . Έγινε μία πρώτη διερευνητική συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες εξεύρεσης μίας λύσης που να είναι προς όφελος τόσο του Δημοσίου όσο και του ΠΑΟ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή βούληση για λύση. Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων προτάσεων και να εκφραστούν οι προθέσεις των δύο πλευρών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK