Αγγελόπουλοι: "Συγκλονιστικοί τελικοί, μπασκετική δικαιοσύνη, να το ξανασκεφτεί ο Διαμαντίδης"

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στις κάμερες για τον συγκλονιστικό τέταρτο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Τι είπαν για τον Παναθηναϊκό, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τους Γιαννακόπουλους και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Αγγελόπουλοι: "Συγκλονιστικοί τελικοί, μπασκετική δικαιοσύνη, να το ξανασκεφτεί ο Διαμαντίδης"

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ:

Π. Αγγελόπουλος: Πήραμε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Γράψαμε ιστορία, είμαστε υπερήφανοι. Έγινε συγκλονιστικό ματς. Ηταν οι καλύτεροι τελικοί των τελευταίων ετών. Έγιναν απίστευτα ματς. Υπήρχαν στιγμές που πίστεψαμε ότι θα πάμε σε πέμπτο ματς όπως και στιγμές που πίστεψαμε ότι θα το πάρουμε.

Γ. Αγγελόπουλος: Άξιζε να μπει το τρίποντο του Σπανούλη. Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ήταν μπασκετική δικαιοσύνη. Το θέλαμε και το αξίζαμε. Τότε ψιθύρισα κάτι στο αυτί του Παναγιώτη, δεν μπορώ να σας πω.

Π. Αγγελόπουλος: Είναι μια δικαίωση των κόπων μας όλα αυτά τα χρόνια. Κάναμε το back to back στην Ευρώπη, φέτος είχαμε ατυχίες με παίκτες και πέσαμε σε ένα τρομερά δύσκολο όμιλο. Αυτό το πρωτάθλημα, με έναν αντίπαλο, ο οποίος τα δίνει όλα, με τον Διαμαντίδη να αποσύρεται και να παίζει για την ιστορία του, ήταν τρομερό.

Γ. Αγγελόπουλος: Αν εξαιρέσουμε ότι... ψιχάλιζε, ήταν η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Είδαμε υψηλό επίπεδο μπάσκετ. Έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Εμείς τα ξεκινήσαμε, κάναμε την προσπάθειά μας και αν πηγαίνεις σωστά θα σε ακολουθήσουν κι άλλοι.

Π. Αγγελόπουλος: Επεσε και μια Μαλαματίνα. Εντάξει, δεν έχουμε παράπονα από την ατμόσφαιρα. Πολλοί χειροκρότησαν στον τραυματισμό του Χάντερ. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα ήταν προς το καλύτερο. Μετά το τέλος του αγώνα δώσαμε συγχαρητήρια σε Διαμαντίδη και Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Είναι μπασκετικός πολιτισμός.

Γ. Αγγελόπουλος: Είπα στον Διαμαντίδη συγχαρητήρια και να σκεφτεί αν θέλει την απόφασή του. Να μην αποσυρθεί.

Π. Αγγελόπουλος: Δεν είναι μόνο να μείνει ο Σπανούλης, αλλά να φτιάξουμε έναν δυνατό Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK