Γι' αυτό έφυγε για τ' αποδυτήρια ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο ημίχρονο του 5ου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού βρέθηκε στον... αέρα, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" αποσύρθηκαν στ' αποδυτήρια διαμαρτυρόμενοι για άγνωστους που κυκλοφορούσαν πίσω από τον πάγκο και προκαλούσαν πετώντας νερά (VIDEO).

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποστολή του Ολυμπιακού ένιωσε απειλή πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον 5ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, υποστηρίζοντας πως πίσω από τον "ερυθρόλευκο" βρέθηκαν άγνωστοι οι οποίοι προκαλούσαν και πετούσαν νερά.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι γηπεδούχοι αποφάσισαν ν' αποσυρθούν στ' αποδυτήρια, έχοντας προειδοποιήσει από εχθές πως σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό θα φύγουν από το γήπεδο!

Αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε τη σχετική απόφαση, άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να τους μεταπείσουν λέγοντας τους: " Στο ΣΕΦ γίνονται χειρότερα και δεν έχουμε φύγει... "

Στη συνέχεια ο πρώτος διαιτητής Αναστασόπουλος ανέλαβε την ευθύνη, τονίζοντας στις δύο ομάδες πως αν συμβεί το οτιδήποτε θα διακόψει οριστικά το ντέρμπι. Έπειτα από περίπου 15 λεπτά πάρθηκε η απόφαση να αρχίσει κανονικά το δεύτερο ημίχρονο του 5ου τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

ΓΖ

News 24/7

24MEDIA NETWORK