Η πράσινη κερκίδα... αποθέωσε τον Μπόγρη!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε αρχικά την... τιμητική του στο ΟΑΚΑ, όταν όμως εμφανίστηκε στο παρκέ ο Γιώργος Μπόγρης έγινε αμέσως ο Νο 1 στόχος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (VIDEO)!

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ώρα έναρξης του τρίτου τελικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έπιασαν από νωρίς θέση στην κερκίδα και άνοιξαν γρήγορα... μέτωπο κόντρα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ποιοι "άκουσαν" τα περισσότερα; Πρώτος ήταν ο (τραυματίας και νοκ-άουτ εδώ και καιρό) Δημήτρης Αγραβάνης (μαυροντυμένος, ξεχώριζε μόνο με τα λευκά παπούτσια του) με τους οπαδούς των "πρασίνων" να μαζεύονται γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και να τον "στολίζουν" συνεχώς.

Αυτό όμως δεν ήταν... τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολούθησε, με τον Γιώργο Μπόγρη να μπαίνει στο παρκέ και να ακούει τα εξ αμάξης αφού άπαντες θυμήθηκαν τον δυναμικό πανηγυρισμό του μετά από καλάθι που είχε σημειώσει στον πρώτο τελικό.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με γέλια την "υποδοχή", με τους "πράσινους" οπαδούς να φωνάζουν "όλε" είτε σε λέι-απ είτε σε σουτάκια από μέση απόσταση που επιχειρούσε ο σέντερ των Πειραιωτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK