Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-83

Ο Παναθηναϊκός έκανε το break και νικώντας 83-81 τον Ολυμπιακό, έκανε το 1-0 στην "αιώνια" σειρά των τελικών της Basket League.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-83
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Ο πρώτος τελικός αποζημίωσε όσους ήθελαν να δουν... μπάσκετ, εξυπνάδα δηλαδή, και όχι... ξύλο. Ο Πεδουλάκης, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να διορθώσει τόσο όσο θα ήθελε τον Παναθηναϊκό, προτίμησε το απλό. Ένα σκριν ψηλά, ντράιβ, ασίστ. Είχε παίκτες να κάνουν τέλεια το εύκολο, εξ ου και το 11-4 (σε 4'30'') ή το 13-6 με 7 πόντους, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα του Νικ Καλάθη.

Ο Ολυμπιακός είχε μόνο τον συγκινητικό Πρίντεζη να δίνει σκορ, αφού οι περιφερειακοί σούταραν με 1/5 τρίποντα και οι "πράσινοι" πήγαν στο 23-13 με τρίποντο του Φελντέιν. Ξέφυγαν μάλιστα 29-17 παίρνοντας ό,τι ακριβώς τους έδινε η "τρωτή" άμυνα των γηπεδούχων που έχαναν και τα ριμπάουντ. Ο Διαμαντίδης τη διάβαζε εύκολα, μοίραζε απίθανα την μπάλα και με 40% από το τρίποντο (4/10) και διψήφιο αριθμό ασίστ (10) ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βήμα πιο μπροστά.

Ο Σφαιρόπουλος έπαιζε με χαμηλά σχήματα για να βρει ισορροπία, ο Χάκετ και ο Παπαπέτρου χάρισαν ευλυγισία. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα μαζεμένα λάθη των παικτών του Πεδουλάκη και την επάνοδο του μεταμορφωμένου Σπανούλη ήρθε για το -3 (30-33), εξέλιξη που έβαλε και τον κόσμο στο παιχνίδι. Ο Πρίντεζης έφτασε τους 16 προσωπικούς και ο Σπανούλης τους 8 πολύ γρήγορα, αλλά στο 37-37 το "τριφύλλι" έβγαλε αντίδραση. Ο Παππάς πήρε προσωπικές ενέργειες για το 44-39 και το 47-41 του 20' κράτησε τον Παναθηναϊκό σε πλεονεκτική θέση με 17 τελικές σε 20 λεπτά!

Στο 21'30'' οι "πράσινοι" πήγαν λίγο πιο μακριά (50-43) και ο Πρίντεζης φορτώθηκε με τρίτο φάουλ. Ευνοϊκή συγκυρία, την οποία όμως... εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Ο Σφαιρόπουλος έπαιξε με Παπανικολάου-Παπαπέτρου μαζί και η ομάδα του, δυναμώνοντας αμυντικά, έκανε επιμέρους 13-5 που έδωσε το πρώτο προβάδισμα (56-55) μετά το 2-0 και δημιούργησε νέες συνθήκες.

Όσο στο παρκέ ήταν Γουίλιαμς και Ραντούλιτσα ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά προβλέψιμος, δεν εκτελούσε σωστές επιθέσεις. Παρόλο πάντως που οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν στο +4 (62-58), η ισορροπία δεν διαταράχθηκε. Το "τριφύλλι" έτρεξε ένα 7-0, αλλά στο 67-67 (32'40'') ήταν εμφανές πως μικρές λεπτομέρειες θα ορίσουν τη μοίρα του αγώνα. Όπως η κακή προσωπική άμυνα στον... ζεστό από το πρώτο ημίχρονο Καλάθη. Το ρίσκο δεν βγήκε και το 72-69 του Παναθηναϊκού (στο 34'46'') ήταν δικό του έργο.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με δικό του 5-0, απόρροια πολύ καλών αμυντικών προσπαθειών, προτού Διαμαντίδης-Φώτσης επωμιστούν επιθετικές ευθύνες. Στο 77-74 των "πρασίνων", οι δυο ομάδες είχαν από δύο χαμένες επιθέσεις και μετά το καλάθι του Χάντερ (76-77, 39') ένα λεπτό για τη νίκη. Στα 38'' για τη λήξη ο Φώτσης επέδειξε κρύο αίμα (80-76) και ο Ολυμπιακός ήταν στα σχοινιά. Ο Λοτζέσκι πάντως απάντησε, μετά το επιθετικό ριμπάουντ του Χάντερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ένα ομαδικό και ο Παναθηναϊκός κέρδιζε δευτερόλεπτα. Μέχρι τα 15'' που ο Παππάς πήγε στις βολές. Είχε 2/2 και στα 11'' βρέθηκε ο Σπανούλης στη θέση του. 2/2 και αυτός, προτού ο Διαμαντίδης στα 10'' χάσει μία (83-81) και δώσει ευκαιρία στον Ολυμπιακό για ισοφάριση ή νίκη. Ο Παπανικολάου κόλλησε όμως στην πλάγια γραμμή και απλώς πέταξε την μπάλα χωρίς το αποτέλεσμα ν' αλλάξει.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 42-47, 62-61, 81-83

Ολυμπιακός: Χάντερ 6(6ρ), Σπανούλης 15(4λ, 2/6τρ, 2 ασ), Πρίντεζης 17(3ρ, 5/6διπ), Μάντζαρης (0/5σουτ), Παπανικολάου 4, Παπαπέτρου 9(2/2τρ), Στρόμπερι, Μιλουτίνοφ 3, Αγραβάνης, Γουόρικ, Χάκετ 6(7ασ), Λοτζέσκι 21(5/5διπ, 3/4τρ, 4ρ)

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 4(3ασ), Φώτσης 13(3/3τρ, 5ρ), Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 15(4/8τρ, 6ασ), Καλάθης 16(5/7δ, 2/4τρ, 8ρ, 8ασ, 4κλ), Παππάς 10(1), Διαμαντίδης 4(1τρ, 7ασ, 3λ), Γκιστ 11, Γουίλιαμς 1, Χάντερ 5(3ρ), Χέινς

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Νικ Καλάθης που ήταν απολαυστικός. Καιρό τώρα κυνηγάει το τριπλ νταμπλ, ούτε στο ΣΕΦ ήταν μακριά με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα. Τιμώρησε ό,τι του έδωσε η άμυνα του Ολυμπιακού.

Το φύλλο αγώνα

Ο τέλειος στα απλά Παναθηναϊκός έκανε μπρέικ στο ΣΕΦ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν ήθελε περιττά πράγματα από τους παίκτες του και αυτοί ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Νίκησε δίκαια στο ΣΕΦ γιατί είχε 29 ασίστ και 42% στο τρίποντο, στην πιο αφιλόξενη γι' αυτόν έδρα. Άλλο μπάσκετ περιμέναμε από τους πράσινους και άλλο είδαμε, σημασία πάντως έχει πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν και έκλεψαν το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Ολυμπιακός είχε έναν συγκλονιστικό Πρίντεζη και έναν Σπανούλη που βρήκε πεδίο δράσης, αλλά ουδέποτε έδειξε σίγουρος για τον εαυτό του. Ακόμη κι όταν επέστρεψε από το -12 και προηγήθηκε +4. Είχε δε την τελευταία επίθεση, αλλά δεν έκανε τίποτα. Το δεύτερο ματς θα δείξει αν οι ερυθρόλευκοι έχουν σφυγμό.

Το στατιστικό του αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-83

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκλαψε το ΣΕΦ με Γιώργο Πρίντεζη
Η σπουδαία κίνηση του Διαμαντίδη στον Πρίντεζη
Οι οργανωμένοι διέκοψαν σύνθημα κατά του Διαμαντίδη
Ένταση με Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ
Το κλείσιμο ματιού του Φελντέιν στον Γιαννακόπουλο
Ένταση με Γιαννακόπουλο για σύνθημα κατά του Διαμαντίδη
Έτσι το έζησαν Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος
Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος στο τρίποντο του Φώτση!

Το LIVE του αγώνα

17:38
Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μεταβεί στο ΣΕΦ για να δει από κοντά τον πρώτο τελικό.
17:48
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δώσει το "παρών" σε γήπεδο και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στο ΣΕΦ.
18:00
Η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
18:07
Η άφιξη του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ 
18:10
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στις 19:30 το τζάμπολ του πρώτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους  σε τελικούς για 16η φορά στην ιστορία τους.
18:12
Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Ταλαιπωρήθηκε με τενοντίτιδα ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση.
18:13
Έφτασε στο ΣΕΦ και η αποστολή του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μέσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όπως ενημερωθήκαμε αναμένεται να έρθει μόνος του.
18:14
H προθέρμανση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ
18:15
Έντονες αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που μόλις βγήκαν στο παρκέ για να κάνουν σουτ. 
18:15
Οι Στρόμπερι, Μάντζαρης και Αγραβάνης είναι οι πρώτοι παίκτες του Ολυμπιακού που βγήκαν στο παρκέ. Πήραν το χειροκρότημα του κόσμου. 
18:17
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβασαν και ένα πανό για τον Γιώργο Πρίντεζη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συλλυπηθούν στον υπαρχηγό της ομάδας τους. "Γιώργο συλλυπητήρια Θύρα 7", αναφέρει. 
18:19
Ο Τζέιμς Γκιστ δοκιμάζει συνεχώς βολές. Στην σειρά με τον Άρη ήταν ιδιαίτερα άστοχος. 
18:20
Πάρα πολλά πανό στα πέριξ του ΣΕΦ από τους φίλους του Ολυμπιακού, από διάφορες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας. 
18:21
Η άφιξη του Πεδουλάκη στο ΣΕΦ
18:21
Ο Δημήτρης Αγραβάνης λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ λέγοντας πως: "Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με αυτό που ξέραμε. Δεν μας προβληματίζει και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το υλικό που έχει τώρα. Όπως και να έχει θέλουμε πρώτη νίκη στην σειρά".
Όσον αφορά αν σκέφτονται το περσινό 3-0 κι αν θέλουν πάλι το sweep ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε: "Στόχος είναι να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, καθώς το μόνο που θέλουμε είναι το πρωτάθλημα". 
Όσον αφορά την απώλεια του Γιώργου Πρίντεζη που είναι από τα άσχημα νέα της σημερινής ημέρας ο Αγραβάνης εξήγησε πως είναι "ένα ανθρώπινο δυσάρεστο γεγονός. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι αυτό. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε και θα είμαστε δίπλα του".

18:22
Η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μειώθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου τελικού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα έρθει μόνος του στο ΣΕΦ.
18:23
Μόλις έφτασε στο ΣΕΦ και η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη με τα τρία μικρά αγόρια της. Η κόρη... έμεινε σπίτι σήμερα. 
18:24
Η προθέρμανση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
18:30
Θερμό χειροκρότημα για τους Ντάνιελ Χάκετ και Γιάννη Παπαπέτρου από τον κόσμο του Ολυμπιακού. 
18:32
Μόλις έφτασε στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όλα έχουν κυλήσει ομαλά στο ΣΕΦ, δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. 
18:36
Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους διαδρόμους του ΣΕΦ
18:36
Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 
18:37
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στα αποδυτήρια της ομάδας του Παναθηναϊκού. 
18:39
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαδρόμους του ΣΕΦ
18:43
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ λέγοντας για την απώλεια του Γιώργου Πρίντεζη. "Έτυχε κάτι άσχημο σε ένα μέλος της ομάδας. Θα μείνουμε ως ομάδα να το αντιμετωπίσουμε, θα είμαστε όλοι μαζί και συμπαγής για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε".
Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός έδειξε να βρίσκεται σε καλή περίοδο με τον Έλληνα τεχνικό να παραδέχεται: "Είμαστε σε καλό σημείο. Παίζουμε καλά. Αυτό έχει γίνει γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί χωρίς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Ένας τελικός, όμως, είναι πάντα ένα διαφορετικό παιχνίδι κι έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία που ξέρουν ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά".
Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλά σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν οι "κόκκινοι" με τον κόουτς Σφαιρόπουλο να εξηγεί πως "Ο Παναθηναϊκός γέμισε ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Έχουν κάποιους τραυματίες και κάποιους παίκτες που έφυγαν, όμως τους έχουν αναπληρώσει. Το όπλο του Παναθηναϊκού είναι το ανοικτό γήπεδο, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό. Γι αυτούς τους τελικούς δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς".
18:49
Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια τους. Μόνο ο Ντάνιελ Χάκετ έχει μείνει και δοκιμάζει σουτ. 
18:49
Το πέταλο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έχει γεμίσει. Σιγά-σιγά όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. 
18:55
Στις θέσεις κοντά στο παρκέ βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγαπάει το μπάσκετ και έρχεται συχνά στο ΣΕΦ. Τον πλησίασε και ένας φίλος του Ολυμπιακού, ο οποίος συζητά μαζί του. Ενδεχομένως για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. 
18:55
Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ για τον λίγο χρόνο που είχε το προπονητικό τιμ προκειμένου να περάσει τη φιλοσοφία του υποστηρίζοντας: "Σίγουρα ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ένας τελικός. Ο χρόνος πράγματι δεν ήταν σύμμαχος μας, όμως εμείς προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα κι αυτό κάνουμε. Πάντα πρέπει να ξέρεις πότε πας σε μία ομάδα και τι προλαβαίνεις να αλλάξεις".
Για τις σκέψεις των μελών του Παναθηναϊκού κι αν σκοπεύουν στο μπρέικ ο νεαρός κόουτς υποστήριξε ότι "κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Η σειρά δεν τελειώνει με μία νίκη ή με μία ήττα σήμερα. Εμείς θέλουμε οι παίκτες να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% για το καλό αποτέλεσμα".
Αναφορικά με την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη ο κόουτς Παναγιωτόπουλος τόνισε: "συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και θα φανεί μέσα στο γήπεδο η ετοιμότητα του. Τι θα επιλέξει ο κόουτς θα το δούμε".
18:55
Με εντολή αυτού που έχει τον τηλεβόα στις εξέδρες διεκόπη σύνθημα κατά του Διαμαντίδη.
18:55
Μόλις έκατσε στην θέση του και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 
18:56
Κατά τις 19:05 θα βγει να μιλήσει τηλεφωνικά στον SPORT24 RADIO 103,3 ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος, κάνοντας την δική του ανάλυση για τον πρώτο τελικό. 
18:59
Μόλις βγήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. 
19:00
"Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα", φωνάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού και δυνατό χειροκρότημα για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος σήμερα "έχασε" τον πατέρα του.
19:00
Με πρώτο τον Δημήτρη Διαμαντίδη η ομάδα του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΣΕΦ. 
19:01
Στον αγωνιστικό χώρο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αρκετούς δικούς του ανθρώπους γύρω του. Αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Έκατσε δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. 
19:02
Περίπου 10 οπαδοί του Ολυμπιακού πλησίασαν στο σημείο που βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά η Αστυνομία τους απομάκρυνε. 
19:03
Υπάρχει μία μικρή αναστάτωση στο σημείο που βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά η κατάσταση μόλις ηρέμησε. 
19:04
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση τους χωρίς προβλήματα. 
19:05
Ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει προθέρμανση και ο κόσμος φωνάζει
19:06
Και πάλι μικρή αναστάτωση στο σημείο που βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αποχώρησαν οι συνοδοί του και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η Αστυνομία απομάκρυνε και τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν σε εκείνο το σημείο. 
19:08
Εκπρόσωποι της Αστυνομίας έχουν τετ-α-τετ συζήτηση με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Όλα κυλούν ομάδα στο ΣΕΦ.
19:08
To VIDEO της έντασης
19:09
Στο παρκέ μόλις έκανε την εμφάνιση του και ο Αργύρης Πεδουλάκης μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
19:11
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο έκανε λόγο να μπουν οι δύο ομάδες στο παρκέ με παιδάκια από τις Ακαδημίες τους.
19:14
Οι διαιτητές της αναμέτρησης πλησίασαν τον Γιώργο Πρίντεζη, μίλησαν μαζί του και του έδωσαν συλλυπητήρια. 
19:16
Σε περίπου ένα τέταρτο θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στους τελικούς του πρωταθλήματος
19:17
Από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ ζητούν να μην υπάρχουν υβριστικά συνθήματα.
19:17
Θυμηθείτε το πρόγραμμα των τελικών
1ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Πέμπτη 19/5, 19:30
2ος Αγώνας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Κυριακή 22/5, 19:30
3ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Πέμπτη 26/5, 19:30
*4ος Αγώνας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Κυριακή 29/5, 19:30
*5ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Πέμπτη 2/6, 19:30

*Εφόσον χρειαστεί
19:18
Για άγνωστο λόγο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε και έφυγε από την θέση του, επιστρέφοντας στα αποδυτήρια. Ακούστηκαν προσβλητικά συνθήματα με αποδέκτη εκείνον.
19:20
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τοποθέτησαν και ένα πανό το οποίο αναφέρει "Πρίντεζη ψυχάρρα". 
19:21
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει στα αποδυτήρια. 
19:24
Το ΣΕΦ έχει βρει εδώ και ώρα ρυθμό
19:25
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του
19:25
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην θέση του μέσα σε αποδοκιμασίες. 
19:25
Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγεται μήνυμα για να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα
19:26
Παράκληση από τα μεγάφωνα να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα. 
19:26
Πέντε λεπτά για το πρώτο τζάμπολ κι ενώ αυτή την ώρα γίνεται η παρουσίαση του Παναθηναϊκού
19:26
Μέσα σε αποδοκιμασίες η παρουσίαση του Παναθηναϊκού. 
19:26
Μέσα σε αποθέωση η παρουσίαση του Ολυμπιακού. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει γεμίσει. 
19:27
Ώρα για την παρουσίαση του Ολυμπιακού και το ΣΕΦ αποθεώνει τους παίκτες
19:27
Θερμό χειροκρότημα και αποθέωση στο άκουσα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη.
19:28
Μάντζαρης, Παπανικολάου, Σπανούλης, Πρίντεζης και Χάντερ οι πέντε εκλεκτοί του Γιάννη Σφαιρόπουλου
19:28
Καλάθης, Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης και Ραντούλιτσα οι πέντε που ξεκινάει ο Παναθηναϊκός
19:29
Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα είναι και ο Πίνι Γκέρσον
19:30
Όλα έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ
19:32
Όλα έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ. Χάντερ εναντίον Χάντερ
19:32
Το παιχνίδι ξεκίνησε
19:33
Ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη κατοχή
19:33
Πολύ όμορφη κίνηση του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Γιώργο Πρίντεζη. 
19:33
Πρώτο καλάθι στον αγώνα από τον Γιώργο Πρίντεζη που κάνει το 2-0
19:33
Άστοχος ο Φελντέιν
19:34
Εντυπωσιακή τάπα του Χάντερ του Παναθηναϊκού στον Χάντερ
19:34
2' - Καλάθι και φάουλ για τον Καλάθη, όμως χάνει τη βολή κι έτσι έχουμε ισοπαλία με 2-2
19:35
2' - Λάθος του Σπανούλη, όμως κι ο Φελντέιν θα κάνει λάθος
19:35
2' - Εύστοχο ντράιβ από τον Παπανικολάου για το 4-2
19:35
2' - Τρομερή συνεργασία Καλάθη με Χάντερ και ο τελευταίος καρφώνει για το 4-4
19:36
2' - Άστοχο τρίποντο από τον Σπανούλη, όμως ο Χάντερ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ
19:36
2' - Έρμπολ τρίποντο από τον Μάντζαρη
19:36
2' - Τρίποντο από τον Καλάθη, καθώς είχε το χώρο για να κάνει το 4-7
19:37
2' - Άστοχο χουκ από τον Πρίντεζη και στο τρανζίσιον ο Χάντερ θα καρφώσει για το 4-9
19:38
3' - Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ματ Λοτζέσκι
19:38
3' - Άστοχο τρίποντο από τον Μάντζαρη που ξεκινάει με 0/2
19:39
3' - Άστοχα σουτ από τον Παναθηναϊκό, όμως τα επιθετικά ριμπάουντ δίνουν δεύτερες ευκαιρίες και ο Χαραλαμπόπουλος καρφώνει για το 4-11
19:40
3' - Κλέβει τη μπάλα ο Παναθηναϊκός, όμως ο Φελντέι αστοχεί σε τρίποντο στο τρανζίσιον
19:40
4' - Ο Πρίντεζης με χουκ σκοράρει για το 6-11
19:40
4' - Ο Καλάθης σκοράρει με σουτ από μέση απόσταση για το 6-13
19:41
4' - Άστοχο τρίποντο από τον Μάντζαρη που ξεκινάει με 0/3
19:41
6' - Άστοχο τρίποντο από τον Γκιστ
19:41
6' - Τάιμ άουτ κι ενώ το σκορ είναι στο 6-13
19:42
Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει 0/4 τρίποντα κι ο Παναθηναϊκός 1/5
19:43
Ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι με τον Γκιστ να κάνει φάουλ στον Πρίντεζη
19:44
6' - Ο Πρίντεζης από τη γραμμή των βολών με 2/2 βολών μειώνει σε 8-13
19:44
6' - Τρομερή συνεργασία Διαμαντίδη με Γκιστ και ο τελευταίος καρφώνει για το 8-15
19:45
6' - Λάθος του Μάντζαρη ικαι ο Καλάθης στον αιφνιδιασμό στέλνει για πρώτη φορά τη διαφορά στο +9(8-17)
19:46
Τάιμ άουτ αμέσως από τον κόουτς Σφαιρόπουλο
19:46
7' - Τρίποντο από τον Λοτζέσκι που μειώνει σε 11-17
19:47
7' - Άμεση απάντηση με τρίποντο του Φώτση για το 11-20
19:47
7' - Ο Πρίντεζης φτάνει τους 8 πόντους και μειώνει σε 13-20
19:48
8' - Ο Διαμαντίδης θα κερδίσει φάουλ 
19:48
8' - Τρίποντο από τον Φελντέιν που κάνει το 13-23 και για πρώτη φορά στο +10 ο Παναθηναϊκός
19:49
3/8 τα τρίποντα του Παναθηναϊκού
19:49
8' - Ο Πρίντεζης είναι στη γραμμή των βολών και με 2/2 μειώνει σε 15-23
19:50
9' - Στα 35 δευτερόλεπτα για το τέλος της πρώτης περιόδου ο Γκιστ είναι στις βολές και με 1/2 κάνει το 15-24
19:51
9' - Άστοχο τρίποντο από τον Λοτζέσκι
19:51
Άστοχο τρίποντο από τον Ουίλιαμς και το πρώτο δεκάλεπτο τελειώνει με το σκορ στο 15-24
19:53
Ολυμπιακός: Χάντερ, Σπανούλης, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης, Παπανικολάου 2, Στρόμπερι, Ουόρικ, Χάκετ, Λοτζέσκι 3.
Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 2, Φώτσης 3, Ραντούλιτσα, Φελντέιν 3, Καλάθης 9, Διαμαντίδης, Γκιστ 3, Ουίλιαμς, Χάντερ 4.
19:53
Στα επίσημα του ΣΕΦ βρίσκεται και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό
19:54
Ο Αμερικανός είχε θερμή συνομιλία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους
19:54
Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει και να κάνει το 15-26
19:54
11' - Φάουλ από τον Ουίλιαμς στον Χάκετ
19:55
11' - Ο Χάκετ σκοράρει και μειώνει σε 17-26
19:55
11' - Τρίποντο από τον Φελντέιν, που στις τελευταίες φάσεις έχει 2/2 και κάνει το 17-29
19:55
11' - Απάντηση με τον Λοτζέσκι που κάνει το 19-29
19:56
11' - Τρομερή ασίστ του Διαμαντίδη και ο Γκιστ καρφώνει δυνατά για το 19-31
19:56
Ο Παναθηναϊκός έχει καλές αποστάσεις και με σωστή κυκλοφορία βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη
19:58
12' - Ο Ολυμπιακός έχει 7/15 σουτ και ο Παναθηναϊκός 13/23
19:58
12' - Ο Σπανούλης μειώνει σε 21-31
19:58
12' - Δεν συνεργάζονται καλά οι ψηλοί του Παναθηναϊκού και η κατοχή αλλάζει χέρια
19:59
12' - Άστοχο ντράιβ από τον Χάκετ και ο Διαμαντίδης θα πάρει ένα άστοχο τρίποντο
19:59
Ο Παναθηναϊκός έχει 12 ριμπάουντ έναντι 9
20:00
13' - Φάουλ του Διαμαντίδη πάνω στον Σπανούλη σε προσπάθεια για τρίποντο
20:00
13' - Ο Λαρισαίος γκαρντ με 3/3 μειώνει σε 24-33
20:01
14' - Λάθος από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά
20:01
14' - Τρίποντο του Παπαπέτρου και ο Ολυμπιακός με ένα μικρό σερί μειώνει σε 27-33
20:02
ΣΧΟΛΙΟ ΣΩΤΗΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Mε Σπανούλη-Μάντζαρη στην άμυνα ο Ολυμπιακός θυμίζει σχολική ομάδα: 9 ασίστ και 20π ο ΠΑΟ σε 9'. Το διάβασε ο Πεδουλάκης χτυπώντας με τα μις ματς του Καλάθη και με άμυνες χώρου, στέλνει τον Ολυμπιακό στο μακρινό σουτ.
20:02
14' - Άστοχο σουτ του Καλάθη και στον αιφνιδιασμό ο Σπανούλης θα σταματήσει για να σουτάρει για τρίποντο και να μειώσει σε 30-33
20:03
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 19-31 σε 30-33 τρέχοντας ένα επιμέρους 11-2
20:03
Τάιμ άουτ από τον Πεδουλάκη
20:03
Ο Ολυμπιακός έχει πλέον 3/9 τρίποντα
20:04
14' - Οι δύο ομάδες είναι και πάλι στο παρκέ
20:05
14' - Άστοχο τρίποντο από τον Καλάθη, όμως ο Χάντερ θα πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και ο Χαραλαμπόπουλος θα σκοράρει για το 30-35
20:06
15' - Φάουλ του Καλάθη πάνω στο σκριν του Χάντερ και η κατοχή μένει στον Ολυμπιακό
20:07
15' - Ο Χάντερ αστοχεί στην πρώτη βολή, όμως θα βάλει τη δεύτερη για το 31-35
20:07
Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός έχει 14 ασίστ έναντι 6 του Ολυμπιακού
20:07
16' - Έρμπολ από τον Χέινς
20:08
16' - Κλασική κίνηση του Πρίντεζη και κάνει το 33-35
20:08
16' - Με ένα ωραίο ντράιβ ο Παππάς θα μείνει στον αέρα και θα πετύχει τους πρώτους του πόντους (33-37)
20:09
17' - Νέο καλάθι από τον Πρίντεζη που φτάνει τους 14 πόντους
20:09
17' - Ο Σπανούλης φεύγει στον αιφνιδιασμό και ισοφαρίζει σε 37-37
20:10
17' - Ο Χάντερ θα πάρει φάουλ στον αέρα και έχει δικαίωμα για δύο βολές
20:10
17' - Ο Αμερικανός με 1/2 δίνει και πάλι ένα "πράσινο" προβάδισμα (37-38)
20:11
17' - Άστοχο τρίποντο από τον Πρίντεζη
20:11
18' - Ο Παππάς βρίσκει διάδρομο στην άμυνα του Ολυμπιακού πετυχαίνοντας καλάθι και φάουλ για το 37-41
20:12
Ο Παππάς έχει φτάσει πλέον τους 5 πόντους
20:12
18' - Ο Χαραλαμπόπουλος θα κάνει φάουλ στον Παπαπέτρου και τον στέλνει στις βολές
20:13
18' - Ο Έλληνας φόργουρντ βάζει την πρώτη, χάνει τη δεύτερη, όμως ο Χάντερ παίρνει το ριμπαόυντ καιτ ο φάουλ του Φελντέιν
20:13
18' - Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού με 1/2 μειώνει σε 39-41
20:14
18' - Μεταφορά της μπάλας χρεώνεται ο Φώτσης και ο Ολυμπιακός έχει και πάλι την κατοχή
20:14
19' - Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου
20:14
19' - Άστοχος ο Παπαπέτρου μπροστά στον Χαραλαμπόπουλο
20:15
19' - Μακρινό τρίποντο από τον Παππά που κάνει το 39-44 και δίνει ανάσα στον Παναθηναϊκό
20:15
Με ταμπλό ο Σπανούλης σκοράρει και μειώνει σε 39-44, ενώ απομένουν 5 δευτερόλεπτα
20:17
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Φελντέιν θα σκοράρει για "3" και το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με το σκορ στο 41-47
20:18
Οι διαιτητές βλέπουν το ριπλέι για να δουν αν πρέπει να μετρήσει το καλάθι
20:18
Το καλάθι μετράει κι έτσι το σκορ του ημιχρόνου είναι 41-47
20:19
Ο Φελντέιν ευστοχεί στο τρίποντο και μετά κλείνει το μάτι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
20:21
Ολυμπιακός: Χάντερ 2, Σπανούλης 10, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης, Παπανικολάου 2, Παπαπέτρου 4, Στρόμπερι, Αγραβάνης, Ουόρικ, Χάκετ 2, Λοτζέσκι 7.
Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 4, Φώτσης 5, Ραντούλιτσα 2, Φελντέιν 9, Καλάθης 9, Παππάς 8, Διαμαντίδης, Γκιστ 5, Ουίλιαμς, Χάντερ 5, Χέινς.
20:23
Συνολικά σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχει 10/13 βολές, 11/16 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη.
20:24
Για τον Παναθηναϊκό τα ομαδικά στατιστικά έχουν ως εξής: 3/6 βολές, 13/18 δίποντα, 6/17 τρίποντα, 17 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 4 λάθη, 4 κλεψίματα.
20:29
Οι δύο ομάδες έχουν βγει στο παρκέ για το καθιερώμενο ζέσταμα πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου
20:31
Όλα έτοιμα για το δεύτερο ημίχρονο
20:32
Φελντέιν και Καλάθης είναι οι πρώτοι σκόρερ του Παναθηναϊκού με 9 πόντους, ενώ για τον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης έχει 14
20:32
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
20:33
Ο Λοτζέσκι κάνει το ντράιβ και σκοράρει για να μειώσει σε 43-47
20:33
21' - Ο Γκιστ θα πάρει το τρίτο φάουλ του Γιώργου Πρίντεζη που περνάει στον πάγκο
20:34
21' - Καλή άμυνα από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μάντζαρης αστοχεί σε τρίποντο
20:34
21' - Ο Διαμαντίδης δίνει την 6η ασίστ για σήμερα και ο Καλάθης κάνει το 43-49
20:35
21' - Νέο "ερυθρόλευκο" λάθος και ο Φελντέιν θα πάει στις βολές 
20:35
21' - Ο Δομινικανός έχει 1/2 κάνοντας το 43-50
20:37
21' - Άστοχος ο Γκιστ και ο Χάκετ με σουτ στον αιφνιδιασμό ξεσηκώνει τον κόσμο στο ΣΕΦ (46-50)
20:37
23' - Νέο κλέψιμο από τον Ολυμπιακό και ο Λοτζέσκι καρφώνει στον αιφνιδιασμό για να κάνει το 47-50
20:38
Άλλαξαν θέση οι Αγγελοπουλοι. Μάλλον για γούρι. Ανέβηκαν από τις καρέκλες του παρκέ στα επίσημα.
20:39
23' - Ξεκίνησε και πάλι το ματς μετά το τάιμ άουτ του Πεδουλάκη με τον Φελντέιν να κάνει το 47-52
20:40
23' - Τρίποντο από τον Σπανούλη που είναι αμαρκάριστος και κάνει το 50-52
20:40
9 ασίστ ο Ολυμπιακός έναντι 20 του Παναθηναϊκού
20:40
23' - Νέο τρίποντο από τον Φελντέιν που φτάνει τους 15 πόντους
20:41
23' - Ο Χάντερ με σουτ από τα 6 μέτρα μειώνει σε 52-55
20:41
23' - Κλέψιμο και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -1 με 54-55
20:41
25' - Ο Ολυμπιακός βρίσκει ρυθμό και έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ το σκορ είναι στο 54-55
20:42
25' - Λάθος του Σπανούλη που θα κάνει φάουλ στον Φελντέιν
20:43
Βήματα από τον Γκιστ και ο Ολυμπιακός μπορεί να προσπεράσει
20:43
25' - Ντράιβ από τον Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός μπαίνει μπροστά στο σκορ με 56-55
20:44
26' - Νέα καλή "ερυθρόλευκη" άμυνα και ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή και την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ
20:44
26' - Άστοχο τρίποντο από τον Σπανούλη
20:44
26' - Τρίποντο από τον Φώτση και 56-58 για τον Παναθηναϊκό
20:46
27' - Ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να εκδηλώσει σωστά επίθεση και ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή
20:46
27' - Λάθος του Ραντούλιτσα που βγάζει εκτός παρκέ τη μπάλα
20:47
17 "κόκκινα" ριμπαόυντ έναντι 22 των "πράσινων"
20:47
4/14 τρίποντα ο Ολυμπιακός και 8/19 έχει ο Παναθηναϊκός
20:47
27' - Η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάνεται κοιμώμενη και ο Μιλουτίνοφ καρφώνει παίρνοντας και το φάουλ του Φώτση
20:48
28' - Ο Σέρβος με έμμεσο τρίποντο κάνει το 59-58
20:48
28' - Άστοχο σουτ του Ουίλιαμς
20:49
28' - Τρίποντο από τον Παπαπέτρου και ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά ξεφεύγει με +4 (62-58)
20:50
28' - Ο Ουίλιαμς μετά από φάουλ του Παπανικολάου θα μειώσει από τις βολές σε 62-59
20:50
29' - Άστοχο χουκ από τον Χάκετ που είχε την ευκαιρία για ένα εύκολο καλάθι
20:51
29' - Τρομερή ασίστ του Καλάθη και με άλει ουπ κάρφωμα ο Γκιστ κάνει το 62-61
20:51
29' - Βήματα από τον Ουίλιαμς και ο Ολυμπιακός έχει 1 δευτερόλεπτο πριν τελειώσει η τρίτη περίοδο
20:52

20:52
Δεν βγαίνει κάτι καλό για τον Ολυμπιακό και το τρίτο δεκάλεπτο λήγει με το σκορ στο 62-61
20:53
Ολυμπιακός: Χάντερ 4, Σπανούλης 13, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης, Παπανικολάου 4, Παπαπέτρου 9, Στρόμπερι, Μιλουτίνοφ 3, Αγραβάνης, Ουόρικ, Χάκετ 4, Λοτζέσκι 11.
Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 4, Φώτσης 8, Ραντούλιτσα 2, Φελντέιν 15, Καλάθης 11, Παππάς 8, Διαμαντίδης, Γκιστ 7, Ουίλιαμς 1, Χάντερ 5, Χέινς.
20:54
Ξεκίνησε το τέταρτο δεκάλεπτο
20:55
31' - Άστοχο τρίποντο από τον Παππά, όμως ο Μιλουτίνοφ δεν συγκρατεί τη μπάλα
20:55
31' - Κακό τελειώμα από τον Ραντούλιτσα
20:56
31' - Βήματα από τον Πρίντεζη και νέα κατοχή για τον Παναθηναϊκό
20:56
31' - Ωραίο καλάθι από τον Ραντούλιτσα που κάνει το 62-63
20:57
31' - Αν και αμαρκάριστος ο Παπανικολάου αστοχεί σε τρίποντο
20:57
31' - Ο Γκιστ σκοράρει και πάλι για να βάλει τον Παναθηναϊκό μπροστά με 62-65
20:58
32' - Ο Χάκετ βρίσκει τον τρόπο να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι και 64-65
20:58
32' - Με κάρφωμα του Γκιστ γίνεται το 64-67. Ο Αμερικανός έχει 4 συνεχόμενους πόντους
20:59
32' - Τρίποντο του Λοτζέσκι και νέα ισοπαλία στο ματς (67-67)
20:59
32' - Ο Σπανούλης φεύγει στον αιφνιδιασμό, όμως ο Γκιστ θα τον κόψει εντυπωσιακά
20:59
33' - Άστοχο τρίποντο από τον Χάκετ
21:00
33' - Ο Ραντούλιτσα δεν βρίσκει στόχο με το χουκ του και μένει το 67-67
21:00
Ο Ραντούλιτσα μέχρι τώρα έχει πετύχει μόλις 4 πόντους
21:01
33' - Τρομερή πάσα του Χάκετ και ο Λοτζέσκι χωρίς να δυσκολευτεί κάνει το 69-67
21:01
33' - Τρίποντο από τον Καλάθη που ήταν μόνος του (69-70)
21:02
Απομένου περίπου 5 λεπτά για το τέλος του πρώτου τελικού και με καλάθι του Καλάθη ο Παναθηναϊκός είναι στο 69-72
21:02
Πέντε συνεχόμενοι πόντοι από τον Καλάθη και τάιμ άουτ
21:03
Ο Λοτζέσκι έχει φτάσει τους 16 πόντους
21:03
Τόσους έχει και ο Καλάθης
21:04
35' - Τρίποντο από τον Πρίντεζη και ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός σε 72-72
21:04
35' - Τάπα του Λοτζέσκι στον Φελντέιν σε "νεκρό" χρόνο
21:05
35' - Φάουλ από τον Γκιστ και ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει τα ομαδικά φάουλ
21:05
35' - Ο Λοτζέσκι είναι στη γραμμή των βολών και με 2/2 κάνει το 74-72
21:06
36' - Υπό την πίεση του χρόνου ο Διαμαντίδης θα πετάξει τη μπάλα και είναι άστοχος
21:06
36' - Σειρά του Πρίντεζη να κάνει λάθος
21:07
36' - Τρίποντο από τον Διαμαντίδη που σκοράρει για πρώτη φορά απόψε (74-75)
21:07
36' - Καλάθι από τον Φώτση και με ένα "πράσινο" σερί 5-0 γίνεται το 74-77
21:08
Τάιμ άουτ από τον Σφαιρόπουλο που δεν θέλει να ξεφύγει περισσότερο το σκορ
21:08
Απομένουν 2 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα για το τέλος του πρώτου τελικού!
21:10
37' - Λάθος πάσα του Λοτζέσκι
21:11
37' - Ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τον Παναθηναϊκό, όμως το παράκανε στον αλτρουισμό και δεν εκδηλώνει επίθεση
21:11
37' - Άστοχο τρίποντο από τον Σπανούλη και 100 δευτερόλεπτα πριν το τέλος μένει το 74-77
21:11
38' - Καλή άμυνα του Μάντζαρη
21:11
38' - Ο Χάντερ σκοράρει και μειώνει σε 76-77
21:12
Απομένουν 66 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα
21:13
Τάιμ άουτ 
21:13
Ο Καλάθης έχει 16 πόντους 9 ασίστ και 9 ριμπάουντ!
21:14
Στα 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Φώτσης βάζει τρίποντο και κάνει το 76-80
21:14
Τάιμ άουτ από τον Σφαιρόπουλο που βλέπει την ομάδα του να είναι στο -4
21:15
Ο Φώτσης φτάνεις τους 13 πόντους
21:16
Στα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Λοτζέσκι θα βάλει το τρίποντο και κάνει το 79-80!
21:16
Γρήγορο φάουλ στα 17 δευτερόλεπτα, όμως έχει 2 ομαδικά ακόμα
21:17
Νέο γρήγορο φάουλ από τον Λοτζέσκι στα 16 δευτερόλεπτα
21:17
Νέο φάουλ και πλέον ο Ολυμπιακός συμπληρώνει τα ομαδικά
21:17
Στα 14,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Παππάς θα πάει στη γραμμή των βολών, ενώ το σκορ είναι 79-80
21:18
Ο Έλληνας γκαρντ βάζει την πρώτη (79-81)
21:18
Ο Παππάς θα βάλει και τη δεύτερη κάνοντας το 79-82
21:19
Στα 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Καλάθης θα κάνει φάουλ στον Σπανούλη για να τον στείλει στις βολές
21:19
Στα 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Καλάθης θα κάνει φάουλ στον Σπανούλη για να τον στείλει στις βολές
21:19
Στα 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Καλάθης θα κάνει φάουλ στον Σπανούλη για να τον στείλει στις βολές
21:19
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με 2/2 κάνει το 81-82
21:20
Τάιμ άουτ από τον Πεδουλάκη
21:31
Το παιχνίδι τελειώνει! Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος νικητής κάνοντας το μπρέικ. Οι "πράσινοι" κερδίζουν με 83-81
21:32
Ο Κώστας Παπανικολάου δεν καταφέρνει να σκοράρει για τρίποντο και ο Παναθηναϊκός φεύγει με 83-81 από το ΣΕΦ κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών
21:35
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάντερ 6, Σπανούλης 15 (2), Πρίντεζης 17 (1), Μάντζαρης, Παπανικολάου 4, Παπαπέτρου 9 (2), Στρόμπερι, Μιλουτίνοφ 3, Αγραβάνης, Ουόρικ, Χάκετ 6, Λοτζέσκι 21 (3).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 4, Φώτσης 13 (3), Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 15 (4), Καλάθης 16 (2τρ., 9 ασίστ, 9 ριμπ.), Παππάς 10 (1), Διαμαντίδης 4 (1), Γκιστ 11, Ουίλιαμς 1, Χάντερ 5, Χέινς.
21:36
Συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό να κάνει το μπρέικ και το 1-0 στη σειρά
21:39
Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού είχαν ως εξής: 15/18 βολές, 21/30 δίποντα, 8/26 τρίποντα, 25 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 9 λάθη, 6 κλεψίματα
21:40
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είχε: 8/14 βολές, 21/32 δίποντα, 11/26 τρίποντα, 30 ριμπάουντ, 29 ασίστ, 13 λάθη, 7 κλεψίματα
21:45
Στη συνέντευξη Τύπου ο Νικ Καλάθης είπε ότι "ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε δυνατά. Προφανώς ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παιχνίδι και υπήρχε εναλλαγή στο σκορ. Έχουμε ακόμα πολλά βήματα να κάνουμε κι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε" ήταν η αρχική του τοποθέτηση
21:46
Κάπου εδώ θα σας αφήσουμε, όμως μείνετε συντονισμένοι γιατί υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το Φαληρικό στάδιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK