Είχαν τους δύο, βρήκαν και τον τρίτο του πέμπτου τελικού

Τους πλέον έμπειρους, αφού το ικανοί αμφισβητείται πανταχόθεν, επιλέγει η ΚΕΔ για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα στο ΣΕΦ, την Κυριακή στις 21:00.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τίτλος στη Stoiximan.gr Basket League θα κριθεί την Κυριακή στο Παλέ του Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός ωστόσο δείχνει πιο "φρέσκος" στη σειρά των τελικών, έχει διεκδικήσει δύο διπλά στο Φάληρο, χάνοντας στο φινάλε, και θέλει να κάνει το μπρέικ.

Μοιραία η διαιτησία μπαίνει στην κουβέντα και η ΚΕΔ, προκειμένου ν' αποφύγει όσο είναι δυνατόν την γκρίνια-καχυποψία, όρισε τους πλέον έμπειρους που διαθέτει. Χωρίς όμως να υπολογίζει στον Τόμι Σχινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103.3, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν εκ των υστέρων, η Κεντρική Επιτροπή πήρε την απόφαση να εξαιρέσει - τιμωρήσει τον τελευταίο και να ορίσει τους Αναστόπουλο - Πηλοΐδη, οι οποίοι είχαν κλειδώσει εξ αρχής, και τον Μάνο, κλείνοντας την τριάδα.

Δεδομένου ότι οι διαιτητές της Ευρωλίγκας δεν υπολογίζονται, οι επιλογές ήταν ούτως ή άλλως συγκεκριμένες.

Για την τιμωρία του Σχινά, η ΚΕΔ ενημέρωσε ότι, " αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ. Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK