Το deadline του Παναθηναϊκού σε Μπουρούση και τα εμπόδια

Ο Γιάννης Μπουρούσης θέλει να περιμένει τις εξελίξεις στο ΝΒΑ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βιάζεται για οριστική απάντηση.

Το deadline του Παναθηναϊκού σε Μπουρούση και τα εμπόδια
Μπουρούσης Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη περιμένει ο Παναθηναϊκός την απάντηση του Γιάννη Μπουρούση στην πολύ καλή πρόταση που του έχει καταθέσει. Διαφορετικά θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Πολύ καλή πρόταση αλλά...

Ο Έλληνας σέντερ παραδέχεται στο περιβάλλον του ότι στην Ευρώπη μονάχα η πρόταση του Παναθηναϊκού και μια-δυο ακόμη, από μεγάλα κλαμπ, μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του, οικονομικές και αγωνιστικές. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι και της Μπαρτσελόνα, αφού η προοπτική να παίξει στην Τουρκία έχει απομακρυνθεί αρκετά.

Επειδή πάντως ο 32χρονος Καρδιτσιώτης έχει θέσει σε προτεραιότητα το ΝΒΑ, γιατί θέλει να γευτεί την ατμόσφαιρα εκεί, δεν είναι εύκολο ν' απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, στη δελεαστική προσφορά που έχει από το "τριφύλλι".

ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Ο Μπουρούσης έχει ενημερωθεί ότι υπάρχουν 4-5 ομάδες της άλλης πλευράς του Ατλαντικού που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, αλλά πριν από τις 7 με 15 Ιουλίου δεν μπορεί να γνωρίζει χειροπιαστά τι ακριβώς θα συμβεί.

Η κατάσταση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι ιδιαίτερα ρευστή αυτήν την περίοδο και καθημερινά τα δεδομένα στην αγορά με τις ανταλλαγές και τις προσυμφωνίες με τους ελεύθερους ανατρέπονται. Είναι σαν το ντόμινο που μια πτώση είναι εύκολο να προκαλέσει διαδοχικές ανακατατάξεις.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ

Ο κορυφαίος (πέρυσι) ψηλός στην Ευρώπη αντιλαμβάνεται πως ο Παναθηναϊκός βιάζεται να κλείσει το θέμα, δεν είναι όμως σε θέση να επιλέξει τώρα. Τη στιγμή μάλιστα που έχει στα χέρια του (για δεύτερη χρονιά) ελκυστικό συμβόλαιο μόλις πεντάμηνης διάρκειας από κινεζική ομάδα που του αφήνει μεγάλο περιθώριο προτού δώσει την οριστική απάντησή του. Με την προοπτική φυσικά να βρει αργότερα το χειμώνα αλλού δουλειά.

Στο ΝΒΑ ο Έλληνας υπολογίζεται για εναλλακτική επιλογή στη φροντ λάιν, στην καλύτερη περίπτωση ως δεύτερος, όπως ο Κώστας Κουφός στο Σακραμέντο, και στη χειρότερη ως τρίτος, όπως ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στους Σπερς. Αφότου όμως στην Ευρώπη έχει εκπληρώσει τους μεγάλους στόχους του, ο εφεδρικός ρόλος δεν είναι ένα στοιχείο που θ' αποτρέψει την επιθυμία του να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων, δεδομένου μάλιστα ότι και "καλό" συμβόλαιο μπορεί να πάρει μετά και την εκτόξευση του σάλαρι καπ, παράγοντας που ευνοεί από το εφετινό καλοκαίρι τις κινήσεις των Αμερικανών.

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ

Υπό αυτές τις συνθήκες οι πιθανότητες να καταλήξει σε... σχέση το έντονο φλερτ του Μπουρούση με τον Παναθηναϊκό δεν είναι πολλές. Εκτός κι αν μέσα στη νύχτα υπάρξει ανατροπή των πληροφοριών. Οι "πράσινοι" πιέζουν για άμεση απάντηση, το πρέσινγκ είναι ασφυκτικό, αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν το πλεονέκτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έχει 6 έτοιμα συμβόλαια, αλλά καμία υπογραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK