Το κίνητρο του Σπανούλη για τη νέα σεζόν

Ανοιχτή προπόνηση πραγματοποίησε την Τετάρτη (23/8) ο Ολυμπιακός, με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, να μιλάει για τις πολλές απουσίες που έχουν λόγω Ευρωμπάσκετ οι "ερυθρόλευκοι", την προπόνηση που έκανε το καλοκαίρι και το δικό του κίνητρο.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση την Τετάρτη (23/8) και στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις, μιλώντας για τις πολλές απουσίες λόγω Ευρωμπάσκετ: " Είναι αρνητικό το ότι έχουμε πολλούς διεθνείς σε ότι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας. Λείπουν πολλοί και αυτό δεν μας βοηθάει να δουλέψουμε όλοι μαζί" είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

" Σεβόμαστε όμως τις εθνικές ομάδες και το Ευρωμπάσκετ. Όταν επιστρέψουν οι διεθνείς, θα δουλέψουμε όλοι μαζί και τότε θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και να κάνουμε καλύτερη χρονιά από πέρυσι" συνέχισε ο "Kill Bill", που αναφέρθηκε και στη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι με τον Ανδρέα Γκατζούλη.

" Ξεκουράστηκα το καλοκαίρι, αλλά δούλεψα κιόλας με τον Ανδρέα Γκατζούλη σε κάποια πράγματα που θεωρούσαμε ότι υπάρχουν αδυναμίες. Τώρα αρχίσαμε με την ομάδα. Η προετοιμασία είναι σκληρή για κάθε αθλητή. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε επαγγελματίες" είπε ο Σπανούλης, που κατέληξε αναφορικά με τους στόχους και τα κίνητρα που έχει ο νέος Ολυμπιακός...

" Πάντα υπάρχει κίνητρο. Αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν τελειώσαμε όπως θέλαμε την περσινή χρονιά. και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς φέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK