Το μήνυμα του Κλάντον και η βράβευση του Σούλη

Ο Κιθ Κλάντον που τονίζει πως περιμένει να... λάμψει, ο Σούλης Μαρκόπουλος που βραβεύτηκε στην Αλεξάνδρεια για την προσφορά του στο μπάσκετ και ο νεαρός Bασίλης Παπαδόπουλος.

Το μήνυμα του Κλάντον και η βράβευση του Σούλη

Καλή "γεύση" άφησε στον ΠΑΟΚ η παρουσία του Κιθ Κλάντον και στον "Δικέφαλο" είναι γνωστό πως θέλουν την παραμονή του παίκτη και την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός στο instagram "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος σε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ (αυτόν με την ΑΕΚ) και έγραψε: "Υπομονετικά περιμένω την ώρα μου να λάμψω". Στον "Δικέφαλο", πάντως, περιμένουν να τελειώσει θετικά το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του, με τον Κλάντον να έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ στον οποίο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ σε πολλά ματς της περασμένης σεζόν (2015-16).

Τιμήθηκε ο Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος -μαζί με τον Τέλη Ζουρνατσίδη- βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια και στο περιθώριο της τελετής λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον χώρο του μπάσκετ. Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: "Να ευχαριστήσω την ομάδα του Άθλου που μας κάλεσε (σ.σ. εννοεί αυτόν αλλά και τον Τέλη Ζουρνατσίδη που επίσης βραβεύτηκε). Είναι πολύ ιδιαίτερο να παρακολουθείς μικρά παιδιά τα οποία έχουν την διάθεση να μεγαλώσουν μέσα στην οικογένεια του μπάσκετ και να πάρουν ό,τι έχουν να τους προσφέρουν οι προπονητές τους.

Όχι μόνο τεχνικές επιδεξιότητες στο μπάσκετ, αλλά και να πλάθουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χαρακτήρα τους ώστε να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Εγώ εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν πρόοδο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις ψηλά".

Επιβεβαίωση για Παπαδόπουλο

Την Παρασκευή (24/6) αναφέραμε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται έντονα με έναν νεαρό του Μαντουλίδη, τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιβεβαιώνει πως η πλευρά του αθλητή είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και ότι ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο "Παλατάκι" για να προπονηθεί. Το θέμα του 18χρονου νεαρού φαίνεται, λοιπόν, πως είναι προχωρημένο και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρχουν εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK