Το συγκλονιστικό γράμμα Ιταλού φιλάθλου για τον Διαμαντίδη

Ένας Ιταλός φίλαθλος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην Ελλάδα για να δει από κοντά το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη, προσφέροντάς του ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα!

Το συγκλονιστικό γράμμα Ιταλού φιλάθλου για τον Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, με το κλειστό του ΟΑΚΑ να ζει μαγικές και παράλληλα συγκινητικές στιγμές. Η επιρροή του "3D" στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη που ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού από την Ιταλία ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του αγώνα ο Ντάβιντε ντι Σάντε επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και έδωσε στον εμβληματικό αρχηγό των "πρασίνων" ένα υπέροχο γράμμα. Ο Διαμαντίδης τον ευχαρίστησε, ενώ έβγαλαν παρέα και μία αναμνηστική φωτογραφία.

Αναλυτικά το γράμμα:

"Αγαπητέ Μήτσο,

Αργά η γρήγορα η ημέρα του "αντίο" είναι αναπόφευκτη, όμως όταν έρχεται η στιγμή κανένας μας δεν είναι έτοιμος. Ήρθα στην Αθήνα από την Ιταλία για να σε αποχαιρετήσω, αλλά επίσης για να σου πω ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα πρόσφερες σε εμένα και σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού παγκοσμίως.

Ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα, τις χαρές και τις νίκες που μας έδωσες. Ευχαριστώ για το παράδειγμα που έδωσες τόσο εντός παρκέ όσο κι έξω από αυτό. Σ' ευχαριστώ που είσαι τόσο φανταστικός και υπέροχος άνθρωπος.

Το μπάσκετ είναι ο Διαμαντίδης και ανήκει στους θρύλους.

Διαμαντίδης οέ οέ οέ

Με εκτίμηση,

Ντάβιντε ντι Σάντε".

Δείτε τη PHOTO:

Το συγκλονιστικό γράμμα Ιταλού φιλάθλου για τον Διαμαντίδη
Το συγκλονιστικό γράμμα Ιταλού φιλάθλου για τον Διαμαντίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαμαντίδης: "Είμαι ευλογημένος. Το μπάσκετ με έκανε καλύτερο άνθρωπο"
Πεδουλάκης για Διαμαντίδη: "Να έρχεται για προπονήσεις για να μην παχύνει"
Διαμαντίδης: "Απίστευτες στιγμές στον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σταματάω"
Σπανούλης: "Τιμή που ήμουν φίλος και συμπαίκτης του Διαμαντίδη. Τι είπα με Γιαννακόπουλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK