Η Κόζαλιν "έκλεψε" τον Φλεβαράκη!

Την πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη ανακοίνωσε την Τρίτη του Πάσχα η πολωνική Κόζαλιν!

Η Κόζαλιν "έκλεψε" τον Φλεβαράκη!

Προτού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τα Τρίκαλα στη Basket League, ο Έλληνας κόουτς ανακοινώθηκε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που είχε στα χέρια και θα καθίσει άμεσα στον πάγκο μιας ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος και διεκδικεί τα πρωτεία από τη Ζιελόνα Γκόρα, αλλά είχε χάσει δύο από τα τελευταία τρία ματς.

Όπως ενημέρωσαν οι Πολωνοί, θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς με τη Σλασκ Βρότσλαβ, το προτελευταίο της κανονικής περιόδου.

Ο Φλεβαράκης έχει εμπειρία από το πολωνικό πρωτάθλημα, έχοντας τη σεζόν 2006-07 δουλέψει στην πολωνική Πόλπακ, την οποία οδήγησε στην 6η θέση της κατάταξης. Έχει εργαστεί επίσης με επιτυχία σε Σουηδία, Γερμανία και Κύπρο.

Η Κόζαλιν "έκλεψε" τον Φλεβαράκη!

Τα Τρίκαλα θ' αναγκαστούν να κλείσουν τη σεζόν με άλλον κόουτς στον πάγκο τους. Έχουν σώσει βέβαια τη χρονιά και το μόνο που κυνηγούν (με όχι πολλές πιθανότητες) είναι η είσοδος στα πλέι οφ, αφού έχουν δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ σε τέσσερα ματς.

Ο Κώστας Παπάζογλου, στενός συνεργάτης του Φλεβαράκη, θα είναι πιθανότατα ο επόμενος χεντ κόουτς της θεσσαλικής ομάδας. Πρόκειται φυσικά για την πιο λογική εξέλιξη, δεδομένου ότι γνωρίζει την ομάδα, τους παίκτες και το περιβάλλον εργασίας.

"Κανείς δεν ξεχνάει τη συνεισφορά του"

Για την υπόθεση η τρικαλινή ΚΑΕ ενημέρωσε: " H KAE Τρίκαλα BC Aries σε μία κίνηση σεβασμού και εκτίμησης της δουλειάς του Κώστα Φλεβαράκη και αφού η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του και την καθοδήγηση του παρέμεινε στην Α1 αποδέχτηκε το αίτημα του να αποδεσμευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να εργαστεί σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Πολωνίας, την Κοζαλίν.

Σε καμία περίπτωση τα Τρίκαλα BC Aries δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην θετική αυτή εξέλιξη της καριέρας του Κώστα ο οποίος παραμένει μέλος της οικογένειας μας και κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ την συνεισφορά του στο Τρικαλινό μπάσκετ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK