Ο Φλεβαράκης επέστρεψε στα Τρίκαλα και εξήγησε το γιατί

Ο Κώστας Φλεβαράκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τα Τρίκαλα.

Ο Φλεβαράκης επέστρεψε στα Τρίκαλα και εξήγησε το γιατί

Για τρίτη σερί σεζόν ο Κώστας Φλεβαράκης θα είναι ο πρώτος προπονητής των Τρικάλων. Ο Έλληνας κόουτς, μετά τη βραχύβια θητεία του στην πολωνική Κόζαλιν, επέστρεψε στη θεσσαλική ομάδα για να συνεχίσει το έργο που άφησε πίσω.

Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους ανθρώπους της ΚΑΕ είναι τέτοιες που μάλλον δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Το είπε ο ίδιος αμέσως στις δηλώσεις που συνόδευσαν το κείμενο της ανακοίνωσης.

" Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Με τον Φλεβαράκη στον πάγκο η ομάδα της Θεσσαλίας έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν στη Basket League, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με το ελκυστικό μπάσκετ. Σε αμφότερες τα Τρίκαλα εξασφάλισαν άνετα την παραμονή τους.

Φρόντισε πάντως ο Θεσσαλονικιός προπονητής να προειδοποιήσει ότι εφέτος η κατάσταση ίσως είναι διαφορετική. " Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν, η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK