Στα κρύα του λουτρού αφήνει τα Τρίκαλα ο Βίλιαλμσον

Ο Χέρντουρ Βίλιαλμσον αφήνει τα Τρίκαλα για να παίξει στη Νίμπουργκ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη επί της Καβάλας, αφού ο Χέρντουρ Βίλιαλμσον αποφάσισε να φύγει. Ο Ισλανδός γκαρντ δέχθηκε μία καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την τσέχικη Νίμπουργκ, και πληρώνοντας τη ρήτρα στη θεσσαλική ομάδα εξασφάλισε την ελευθερία του.

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στα Τρίκαλα, αλλά ο Έλληνας κόουτς δεν μπορούσε να το κρατήσει άλλο μέσα του και ξέσπασε: "Για όσους με ξέρουν ούτε μπορώ να κρυφτώ, ούτε να πω ψέματα, δεν μπορώ να χαρώ τις δύο νίκες, δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι. Τις δύο τελευταίες μέρες η διάθεση μου έχει πέσει πάρα πολύ και ίσως η νευρικότητα σήμερα της ομάδας να οφείλεται σε αυτό. Όταν φτιάχνεις κάτι και αυτό αμέσως διαλύεται γιατί ένας παίκτης ήδη φεύγει αναρωτιέσαι ως πότε θα γίνεται αυτό. Κάναμε πολύ δουλειά για να είμαστε όλοι μαζί και τώρα από το πρώτο παιχνίδι ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε τον Βίλγιαλμσον και δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλον αργότερα. 

Δεν πατάς ένα κουμπί και όλα γίνονται, κάποιοι είναι επαγγελματίες, κάποιοι έχουν οικογένειες, κάποιοι πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο και πρέπει κάποια στιγμή να κοιμόμαστε και το βράδυ. Δεν είναι το θέμα αν μπορούσε η διοίκηση να κάνει κάτι ή όχι,  το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ή ίσως θα μπορούσε να κάνει μία προσπάθεια που δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα μπορούσε γίνει κάτι άλλο.  Η ουσία είναι ότι πρέπει να ξαναφτιαχτούμε από την αρχή. Είναι ένα μεγάλο ατού ότι η πόλη είναι κοντά μας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στον κόσμο μας".