Τσεκάρει Γκριν και Χιούιτ

Οι Τορίν Γκριν και Τζέλανι Χιούιτ είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζονται στον ΠΑΟΚ για την θέση του πλέι μέικερ. Εχει προταθεί και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Τσεκάρει Γκριν και Χιούιτ

Διάφοροι παίκτες είναι στο μυαλό αναφορικά με την θέση του πλέι μέικερ και δύο από αυτούς είναι οι Τορίν Γκριν (29, 1.83) και Τζέλανι Χιούιτ (24, 1.85), οι οποίοι έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ. Αμφότεροι εξετάζονται από τον "Δικέφαλο", με τον πρώτο να έχει περάσει παλαιότερα από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Γκριν έπαιξε στην "Ενωση" την σεζόν 2009-10 ενώ την περασμένη σεζόν (2014-15) αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν έχοντας στο γαλλικό πρωτάθλημα 10,1 πόντους ανά αγώνα και 3,5 ασίστ ανά ματς.

Στο Eurocup είχε μέσο όρο 12 πόντους και μέσο όρο 4,1 ασίστ. Ο Χιούιτ είναι πιο άπειρος σε σχέση με τον Γκριν και την περασμένη σεζόν (2014-15) αγωνιζόμενος στο Georgia Southern είχε μέσο 17,6 πόντους και μέσο όρο 3,7 ασίστ. Από εκεί και πέρα, έχει προταθεί στους "ασπρόμαυρους" ο Χάρης Γιαννόπουλος (ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και εκτιμά πολύ τον "Δικέφαλο") δίχως να έχει γίνει πάντως επαφή με την πλευρά του παίκτη που έχει ως προτεραιότητα να παίξει στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK