Χωρίς Πρίντεζη η προπόνηση

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Χωρίς Πρίντεζη η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο 30χρονος φόργουορντ έκανε υπερπροσπάθεια χθες (27/02), απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα στο ΣΕΦ, καθώς οι στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα (28/02) κανονικά στο φαληρικό στάδιο για προπόνηση, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε να τον ξεκουράσει, ώστε να επανέλθει πανέτοιμος κόντρα στα Τρίκαλα BC.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν τη Δευτέρα (02/03, 16.30) στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Γιώργος Πρίντεζης θα ακολουθήσει την αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, αντίθετα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, στο "Mediolanum Forum», που θα λάβει χώρα την Παρασκευή (06/03, 21.45) για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK