Υπάρχει προπονητής, αναμένεται η ανακοίνωση

Οι μόνοι που γνωρίζουν το όνομα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Έχουν καταλήξει στο διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Υπάρχει προπονητής, αναμένεται η ανακοίνωση

Το ερώτημα όμως που αμέσως προκύπτει είναι "ποιος είναι". Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει το φαβορί, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αποδεδειγμένα κρούσεις στον Φλέμινγκ, sτον Ζντοβιτς, sτον Πέσιτς και παλιότερο στον Ηλία Ζούρο.

Αυτή η καθυστέρηση είναι που γεννά αμφιβολίες για το αν ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου θα λάβει εν τέλει το πολυπόθητο χρίσμα. Άλλωστε ούτε για τον Ζντοβτς ούτε για τον Πέσιτς έχει διαρρεύσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια, γεγονός που υποδηλώνει ότι αμφότεροι βρίσκονται στο ίδιο καθεστώς με τους έτερους υποψηφίους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ρωτήθηκαν για το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα και φυσικά για τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Το μόνο που συνίσταται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπομονή. Άλλωστε οι διοικητικοί ηγέτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, οι οποίοι αλήθεια είναι πως δεν έχρισαν τον έναν ή τον άλλο φαβορί, είναι αυτοί που θα επιλέξουν το χρόνο που θα κάνουν γνωστές τις αποφάσεις τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK