Δούκας: "Η τρομοκρατία της Νέας Σμύρνης"

Πανηγυρικά ναι, αναίμακτα όχι. Οι άνθρωποι του Δούκα κατήγγειλαν -με κάθε επισημότητα- προπηλακισμούς και ξύλο στον αγώνα με τον Πανιώνιο, επισημαίνοντας πως ήταν ένα μάθημα για το πως τρομοκρατείται ένας αντίπαλος.

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος θριάμβευσε στο παρκέ και πανηγύρισε την επάνοδό του στη Basket League. Επέστρεψε! Ο Δούκας, ωστόσο, έφυγε με το έντονο παράπονο από το κλειστό της Αρτάκης. Όχι γιατί έχασε, συγχαίροντας μάλιστα τους παίκτες του Ιστορικού για το επίτευγμά τους, αλλά για τα όσα έζησε η αποστολή πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κορυφής.

" Δυστυχώς, στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη γίναμε …σοφότεροι περί της δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας και ενημερωθήκαμε πρακτικά για τους τρόπους επίτευξης αυτού", ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση-καταγγελία της ομάδας των εκπαιδευτηρίων επισημαίνοντας παρακάτω ότι " οι αγώνες κερδίζονται αποκλειστικά και μόνο μέσα στα παρκέ και όχι με προπηλακισμούς, …επιτροπές υποδοχής, ρίψεις ακόμα και γυάλινων μπουκαλιών αλλά και τραυματισμούς μελών της αντίπαλης ομάδας! Οι αγώνες δεν κερδίζονται με ανακοινώσεις που προάγουν τη βία και με κουτοπονηριές που είδαμε κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς! Ούτε, βέβαια, με μολότοφ".

Μάλιστα από τον Δούκα κατεγράφησαν διάφορα γεγονότα:

- Από τους προπηλακισμούς και τα χτυπήματα των αλητήριων κατά τη διάρκεια άφιξης της αποστολής στην έδρα της αντιπάλου ομάδας. Αν και είχε χαρακτηριστεί ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, τα αστυνομικά μέτρα κατά την άφιξη της αποστολής ήταν ελλιπέστατα με συνέπεια να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τα μέλη της ομάδας.

- Από το γυάλινο μπουκάλι που πέρασε ξυστά από άνθρωπο της ομάδας μέσα στο παρκέ μέχρι τα κουτάκια αναψυκτικών που έπεφταν.

- Από τις επιθέσεις - φραστικές και όχι μόνο, - σε παίκτες μέχρι και το επεισόδιο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου σε μέλη της ομάδας που κάθονταν στην εξέδρα.

- Από τον τραυματισμό με γροθιά, τέλος, μέλους του προπονητικού σταφ, που καταγράφεται τόσο στην έκθεση της αστυνομίας, όσο και των κομισάριων που βρέθηκαν στο κλειστό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK