Επιστολή - διαμαρτυρία των παικτών του Γ.Σ. Λάρισας

Οι παίκτες του Γ.Σ. Λάρισας με επιστολή τους καταγγέλλουν άνθρωπο της ομάδας πως δρα παρά τον πρόεδρο και ζητούν την παρέμβαση του κ. Γιάννη Κατέρη ώστε να επιτευχθεί η είσοδος της ομάδας στα μπαράζ ανόδου.

Επιστολή - διαμαρτυρία των παικτών του Γ.Σ. Λάρισας

Σε καταγγελίες για πρόσωπο της διοίκησης του Γ.Σ. Λάρισας, χωρίς ωστόσο να το κατονομάσουν, προχώρησαν οι παίκτες της ομάδας. Με επιστολή τους καταγγέλλουν το συγκεκριμένο πρόσωπο ότι σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στα μέλη του τμήματος και καλούν τον Πρόεδρο, Γιάννη Κατέρη, να τους συναντήσει ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει στα μπαράζ ανόδου για την Α2.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γ.Σ. Λάρισας βρίσκεται στην τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου της Β' Εθνικής με 35 βαθμούς, έναν πίσω από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή: "Σύσσωμη η οικογένεια των παικτών της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΛ μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και τη βαθμολογική της θέση, αισθάνονται την ανάγκη να δηλώσουν: "Ως αθλητές του ΓΣΛ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Πρώτον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας, αλλά και τους φίλους και φιλάθλους του συλλόγου που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και σ' εμάς τους παίκτες. Από την μεριά μας σαν παίκτες της ομάδας του γυμναστικού δηλώνουμε περήφανοι για την πορεία της ομάδας και την προσπάθεια που κάναμε μέχρι σήμερα. Η ομάδα έπρεπε, μπορούσε και μπορεί να ακόμα και σήμερα να πάει παραπάνω, αρκεί αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της και να μην είναι αυτοί οι ίδιοι το πρόβλημα.

Στη φετινή πορεία της ομάδας βρέθηκε να είναι μπροστά ο πρόεδρος, Γιάννης Κατέρης και μερικοί άλλοι που υποσχέθηκαν πάρα πολλά και από τον πρώτο μήνα εξαφανίστηκαν. Ο Γιάννης Κατέρης ως πρόεδρος βοήθησε την ομάδα να οργανωθεί, να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κερδίσει το κύπελλο ΕΣΚΑΘ. Όπως μας δήλωσε από την αρχή της περιόδου, ο στόχος του ΓΣΛ αλλά και δικός τους προσωπικός, ήταν η οργάνωση του συλλόγους και της ακαδημίας και γιατί όχι και η άνοδος στην Α2.

Δυστυχώς για τον ίδιο, για την ομάδα και για εμάς τους παίκτες οι υπόλοιποι παράγοντες που ασχολούνται με την ομάδα και δηλώνουν υπεύθυνοι και αρμόδιοι λειτουργούν ενάντια σ' αυτή την προσπάθεια, που ακόμα και σήμερα εμείς οι παίκτες και η ομάδα κάνουμε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει μια στασιμότητα στην ομάδα και να μείνει στην ίδια κατηγορία γιατί μάλλον αυτός είναι ο δικός τους στόχος.

Εδώ και πολύ καιρό συγκεκριμένος παράγοντας διαδίδει ότι τον πρόεδρο δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα και σκέπτεται να αποχωρήσει και να αφήσει την ομάδα, την ακαδημία και εμάς τους παίκτες ξεκρέμαστους. Φτάνει σε σημείο να υποστηρίζει στον πρόεδρο ότι εμείς για να παίξουμε θέλουμε παραπάνω χρήματα και ότι είμαστε κοινοί εκβιαστές. Από την άλλη παρουσιάζει σε εμάς τον πρόεδρο σαν ένα περαστικό τυχοδιώκτη που άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει και ότι για όλα τρεχει ο ίδιος κανένας άλλος.

Δυστυχώς για αυτόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αλήθεια, πως εννοεί ο συγκεκριμένος παράγοντας την βοήθεια στην ομάδας και σ' εμάς τους παίκτες;

Να ακολουθείς την ομάδας στους εντός και πολύ περισσότερο στους εκτός έδρας αγώνες με σκοπό να τη βοηθήσεις οργανωτικά και διοικητικά ή να τσακώνεσαι και να σε γράφουν στο φύλλο αγώνος χωρίς ουσιαστικό λόγο;

Να προσπαθείς να διατηρείς την ισορροπία στην ομάδα, στη διοίκηση και στους παίκτες ή να δημιουργείς ίντριγκες και παρεξηγήσεις;

Να αφήνεις προπονητές και παίκτες να κάνουν την δουλειά τους ή να κάνεις ενέργειες που τους οδηγούν σε ρήξη και ένταση;

Να υπόσχεσαι πράγματα στους παίκτες που δεν μπορείς να ανταποκριθείς και μετά να λες φταίει ο πρόεδρος;

Αυτά και άλλο πολλά που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Συλλόγου.

Εμείς οι παίκτες του Γυμναστικού καλούμε τον πρόεδρο να εκμεταλλευτεί το ρεπό της ομάδας την επόμενη αγωνιστική και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να αποδείξουμε που πραγματικά μπορούμε να φτάσουμε τον ΓΣΛ και να πετύχουμε την είσοδο της ομάδας στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α2".

News 24/7

24MEDIA NETWORK