"Ευχαριστούμε τους... ευτραφείς κυρίους για την υποδοχή με τα... μπουκέτα"

Τη φιλοξενία του επίσημου και ανεπίσημου Εθνικού κατήγγειλε η Δόξα Λευκάδας με ανακοίνωσή της.

"Ευχαριστούμε τους... ευτραφείς κυρίους για την υποδοχή με τα... μπουκέτα"

Για κλίμα τρομοκρατίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό έκανε λόγο η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου. Κατονόμασε μάλιστα τον κόουτς Λιόγα και τον αθλητή Φώτη Βασιλόπουλο για συμμετοχή στις προκλήσεις.

Το σχετικό κείμενο: "Τα μέλη της αποστολής της Δόξας Λευκάδας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του Εθνικού, τον προπονητή του Δημήτρη Λιόγα και τον αρχηγό Φώτη Βασιλόπουλο καθώς και τους… ευτραφείς φίλους τους για την υποδοχή που επιφύλαξαν.

Τους ευχαριστούν για τα… μπουκέτα που πρόσφεραν πριν από την έναρξη του αγώνα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τα δεκάδες ειρωνικά σχόλια και το ακατάσχετο υβρεολόγιο.

Τους ευχαριστούμε θερμά, διότι διαπιστώσαμε για ακόμα φορά το ήθος και τη φιλοσοφία που έχουν.

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώ αύριο θα σταλεί νέα ανακοίνωση για τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν στο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

22η αγ.: Επιβλητικός ο Φάρος, τρεις παρατάσεις στο Ιβανώφειο

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα