Η αντίδραση της ΑΕΚ αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για τον Τελικό

Άλλα περίμεναν και άλλα άκουσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην συμφωνήσουν με ό,τι ανακοίνωσε η ΕΟΚ για μαθητές - αθλητές στην κερκίδα του τελικού του Κυπέλλου.

AVANT PREMIERE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ "1968" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Αγγελόπουλος ΑΕΚ EUROKINISSI

Τελικός Κυπέλλου χωρίς αντιδράσεις δεν υφίσταται. Συνήθεια πλέον, σε ετήσια βάση. Πότε είναι η έδρα, πότε τα εισιτήρια, πότε οι διαιτητές.

Εφέτος η έδρα ορίστηκε από νωρίς και το χοντρό πρόβλημα προέκυψε από την απόφαση (όχι πρόταση) της ΕΟΚ να οριστεί ο αγώνας στα "Δύο Αοράκια" παρουσία αποκλειστικά και μόνο με ανήλικους ως 14 ετών (μαθητές ή παιδιά ακαδημιών).

Η ΑΕΚ αλλιώς είχε φανταστεί την επιστροφή της σε τελικό μετά 17 χρόνια και (σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό) δεν συμφώνησε στο μέτρο αυτό που αποφάσισε η Ομοσπονδία προκειμένου να διαφυλαχθεί ο αγώνας και ν' αποφευχθούν πυρήνες έντασης, εντός ή εκτός γηπέδου.

Γι' αυτό και αντέδρασε επιμένοντας πως οφείλουν " οι γιορτές να έχουν καλεσμένους, και εν προκειμένω αυτοί είναι οι φίλοι των ομάδων ανεξάρτητα από ηλικίες, ιδιότητες και περιορισμούς", σημειώνοντας ότι " υπάρχουν τρόποι ελέγχου και διαχείρισης αυτής της κατάστασης σε μια χώρα ευνομούμενη, που διέπεται από κανόνες".

Οι "κιτρινόμαυροι" αιτήθηκαν τουλάχιστον 600 εισιτήρια, στην καλύτερη δε τη μισή χωρητικότητα του γηπέδου. Από τη στιγμή που η πρότασή της έπεσε στο κενό, ανέφερε πως " επιφυλάσσεται ως προς τις επόμενες κινήσεις της".

Για να δούμε τις επόμενες κινήσεις της...

News 24/7

24MEDIA NETWORK