ΚΑΕ Άρης: "Η νέα εποχή του ελληνικού αθλητισμού"

Τα ευχαριστώ, η ευχή και η δέσμευση της ΚΑΕ Άρης χώρεσαν στο ίδιο κείμενο που συντάχθηκε μετά την απόφαση για τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου στο Παλέ της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΕ Άρης: "Η νέα εποχή του ελληνικού αθλητισμού"

Μετά τον οριστικό ορισμό του Τελικού Κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, όπως εξηγήθηκε σε κείμενο του Contra.gr, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Μέσω αυτής εξέφρασε την ελπίδα πως η αλλαγή πλεύσης που συνέβη εφέτος, με τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει " μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα".

Δεσμεύτηκε μάλιστα πως " θα κάνει τα πάντα για έναν τελικό - διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ".

Προηγουμένως είχε ευχαριστήσει " την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο «Nick Galis Hall», κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή. Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γι' αυτό επέλεξαν το "Αλεξάνδρειο"
Στο "Αλεξάνδρειο" ο τελικός Κυπέλλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK