Μίνιτς: "Το πρώτο ημίχρονο των παικτών, το δεύτερο δικό μου"

Την ευθύνη για την κατέρρευση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Μίλαν Μίνιτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου.

Μίνιτς: "Το πρώτο ημίχρονο των παικτών, το δεύτερο δικό μου"

Ο προπονητής των "κίτρινων" τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Συγχαρητήρια για το μπάσκετ που έπαιξε και έδειξε το ταλέντο και την εμπειρία που έχει. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Άρη που ξεκίνησαν τη χρονιά με τον κύρια Αγγέλου. Μπράβο και στον κόσμο και από τις δύο ομάδες. Σε όλους εκτός εκείνων που έκαναν τα επεισόδια στην αρχή. Αυτοί δεν είναι φίλοι του μπάσκετ.

Είχαμε ενέργεια και πάθος στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε μόνο τέσσερις πόντους από επιθετικό ριμπάουντ. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε 12. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και είναι χαρακτηριστικό πως δεν δεχθήκαμε πόντους από αιφνιδιασμό, ενώ ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη είχε 10. Αντίθετα εμείς είχαμε 19 πόντους από τον αιφνιδιασμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ, βρήκε ρυθμό ο Παναθηναϊκός και πήρε τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν των παικτών, το δεύτερο δικό μου. Δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε την ομάδα.

Μείναμε πίσω και μετά πολύ δύσκολο να επιστρέψεις κόντρα σε μια τέτοια ομάδα. Δεν σκεφτήκαμε ότι ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Οι αντίπαλοί μας τα έβαλαν όλα και έπαιζαν πολύ καλή άμυνα. Η εμπειρία κάνει την διαφορά σε τέτοια ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK