Πρίφτης: "Ο Σίμτσακ ξέρει τον τρόπο, πνεύμα νικητή ο ΜακΝιλ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναγνώρισε ότι η απόδοση του Άρη δεν ήταν καλή, μίλησε όμως για τη σημασία της προσπάθειας που καταβλήθηκε στο παρκέ.

Πρίφτης: "Ο Σίμτσακ ξέρει τον τρόπο, πνεύμα νικητή ο ΜακΝιλ"
Πρίφτης Άρης

Έβγαλε το καπέλο στους συνεργάτες του και στους παίκτες του ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το 64-61 επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

" Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στους συνεργάτες μου για τη δουλειά που έκαναν στη διάρκεια της απουσίας μου. Νιώθω ότι έχει παίξει ρόλο η δουλειά που έγινε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια.

Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε πολύ καλά, αλλά θα σταθώ στη σχέση ασίστ-λαθών (18-7), για να στηρίξω ότι υπάρχουν κάποια δεδομένα που δείχνουν γιατί νίκησε η ομάδα. Είχαμε ισορροπία στο τρίποντο, είχαμε κακό δίποντο, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε αμυντικά και κρατήσαμε την ΑΕΚ κάτω από τους 15 πόντους.

Δημιουργεί μειονέκτημα η αλλαγή του ταμπλό ειδικά στην ομάδα που παίζει εντός έδρας, είναι δεδομένο αυτό, αλλά καταφέραμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ και να μην επηρεαστούμε.

Ο Σίμτσακ δεν είναι αθλητής, αλλά είναι έμπειρος. Δεν έχει τα προσόντα, ξέρει όμως τον τρόπο. Ο Χάγκινς ήταν μια συνέχεια αυτής της προσπάθειας, αλλά θα εντάξω όλο αυτό στη συνολική προσπάθεια. Η ομάδα διατηρεί τη συνοχή της και προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική και στη κακή μέρα της.

Στατιστικά ο ΜακΝιλ δεν είχε συγκομιδή που συνήθως έχει, αλλά ήταν πολύ καλός πίσω και έχοντας αυτή τη βάση μπορεί να έχει μια κακή μέρα. Τον πιστεύω και ξέρω ότι έχει πνεύμα νικητή και με το συγκεκριμένο καλάθι δικαίωσε αυτή την άποψη. Το ίδιο θα πρέπει να πω όταν χάσει η ομάδα για να είμαι δίκαιος.

Ο Οκάρο έχει αρκετά πράγματα να διδαχθεί. Είναι άπειρος αλλά νομίζω ότι θα βελτιώνεται. Και πέρσι με τον Νέιμικ είχαμε το ίδιο πρόβλημα και θυμάστε πως προσαρμόστηκε.

Μην σας πω ψέματα, με τον Κοέν έκανα λάθος. Νόμιζα ότι έκανε τρίτο φάουλ".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΑΕΚ 64-61

Ο Χάγκινς γκρέμισε την μπασκέτα στο Αλεξάνδρειο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK