Την Πέμπτη 9/10 (21:30) το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί εν τέλει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση του κυπέλλου μπάσκετ. Την Τρίτη μετατέθηκαν τα δύο ματς που εκκρεμούν!

Την Πέμπτη 9/10 (21:30) το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Μέσα σε μία ημέρα η ΕΟΚ άλλαξε τρεις φορές τον προγραμματισμό της για το κύπελλο! Αρχικά ήταν να διεξαχθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου τα παιχνίδια Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων-ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης και κανονικά την Τετάρτη οι τέσσερις προημιτελικοί, μεταξύ των οποίων ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ( τον οποίο θα καλύψει τηλεοπτικά στις 21:30 ο ΑΝΤ1).

Ακολούθως αποφασίστηκε τα δύο παιχνίδια να διεξαχθούν τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, χωρίς ν' αναφέρεται πότε θα διεξαχθούν τα ματς της 8άδας και στο φινάλε έγινε γνωστό ότι τα δύο ματς θα γίνουν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία:

" Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10.

Οι αγώνες της Γ' Φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 9/10".

News 24/7

24MEDIA NETWORK