Επιτέθηκε στον Σχινά ο Παπαθεοδώρου, τι γράφτηκε στο φ.α.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε έντονη λογομαχία με τον διαιτητή Τόμι Σχινά (με αφορμή τη φάση του Τσαλδάρη).

Επιτέθηκε στον Σχινά ο Παπαθεοδώρου, τι γράφτηκε στο φ.α.

Ρόλο πυροσβέστη για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση, έπαιξε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Δημήτρης Καρβέλας, ο οποίος χώρισε τους δύο άνδρες.

Πλέον, ο κόουτς της Κηφισιάς κινδυνεύει με τιμωρία αφού αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα το περιστατικό. "Με τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο, φίλαθλοι και παράγοντες της Νέας Κηφισιάς επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ειδικότερα: Ο προπονητής της Α' ομάδας απευθυνόμενος στον Β' διαιτητή του είπε "Είστε αλήτες, γαμ...στε, πρέπει να ντρέπεστε". και εν συνεχεία στους διαιτητές Β' και Γ' επανέλαβε τις ίδιες ύβρεις. Κατά την έξοδο των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, ο κ. Καρβέλας τους προστάτεψε από τον μαινόμενο προπονητή της Α' ομάδας που προσπαθούσε να τους επιτεθεί" αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Παπαθεοδώρου ήταν εμφανώς πιο ήρεμος, αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει "καρφιά": "Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Θα δανειστώ μία φράση του Νίκου που την άκουσα πέρυσι. Είτε θα κάνουμε τα πρόβατα είτε θα μιλήσουμε. Ίσως σωστό είναι να συνεχίσω να κάνω 'μπε'", τόνισε μεταξύ άλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK