Δ. Γιαννακόπουλος: "Να τιμωρηθεί ο σύλλογος της βρωμιάς"

Σφοδρότατη επίθεση στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος διεκόπη για περίπου μία ώρα εξαιτίας των επεισοδίων στις εξέδρες του Ελληνικού.

Δ. Γιαννακόπουλος: "Να τιμωρηθεί ο σύλλογος της βρωμιάς"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε "ομάδα της βρωμιάς" τον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί "έφτασαν στο σημείο να μαχαιρώσουν τον Μπράμο".

"Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο περιμένουν να δουν πια; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις πέτρες στο πούλμαν στη Συγγρού; Τις επιθέσεις παλαιότερα ξανά στο πούλμαν του Παναθηναϊκού; Τα όσα έκαναν με τον Σισέ; Τη Ριζούπολη; Το Τροκαντερό στο βόλεϊ που ήταν να γίνει ο αγώνας με μαθητές και έφεραν τους οργανωμένους; Τι άλλο να θυμηθεί κανείς;", είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Και προσέθεσε: "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς. Και επιτέλους... Δεν είναι δυνατόν θύτης και θύμα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Οποτε δεν μας «βολεύει», χαλάμε το παιχνίδι... Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά που ακούμε και όσα βλέπουν τα μάτια μας. Έφτασαν στο σημείο απ' ότι μαθαίνουμε να μαχαιρώσουν τον Μπράμος. Επιτέλους κάποιος να τους τιμωρήσει...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK