Γελούσαν και τα...μουστάκια του Πασκουάλ: "Παίξαμε τέλεια"

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: " Ειμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, κάθε μπάλα. Κρατήσαμε το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ ως το τέλος και για αυτό κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί θα παίξουμε στον πρώτο τελικό μας για φέτος. Χαιρόμαστε και για τους φιλάθλους μας.

Ο τελικός με τον Άρη θα είναι δύσκολος, αλλά πρέπει να χαρούμε το τώρα, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τελικό. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σε καταστάσεις 5 εναντίον 5 και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ήμασταν κακοί στην transition άμυνα.

Βελτιωθήκαμε όμως σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού σήμερα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και για αυτό ελέγξαμε και το ρυθμό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια σαφώς και θα πρέπει πάλι να αλλάξουμε κάποια πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς γραβάτα ο Σφαιρόπουλος!
Οι ωραίες παρουσίες στις εξέδρες του ΣΕΦ
Μπουρούσης σε Παπανικολάου: "Είσαι μαλ... τώρα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK