Γιάνκοβιτς: "Η σοβαρότητα το κλειδί για τον τίτλο"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Γιάνκοβιτς: "Η σοβαρότητα το κλειδί για τον τίτλο"

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3, για την κατάκτηση του Κυπέλλου μπάσκετ από τους "πράσινους", που επιβλήθηκαν στον τελικό με 68-53 του Απόλλωνα Πατρών.

Για το που κρίθηκε ο τελικός με τον Απόλλωνα: "Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Όπως και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια του Κυπέλλου, ήμασταν πολύ σοβαροί και ανταγωνιστικοί . Καταφέραμε να φτάσουμε στον σημερινό τελικό και με τη σοβαρότητά μας και στα σαράντα λεπτά και να κατακτήσουμε το φετινό Κύπελλο".

Για τη σημασία αυτή της νίκη ενόψει της συνέχεια και του κρίσιμου αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: "Αυτή η νίκη μας δίνει αρκετές ελπίδες για τη συνέχεια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθουμε καλά και να έχουμε θετική ενέργεια στα αποδυτήρια. Πάμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Βελιγράδι. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε και εκεί αρκετά σοβαροί και θα πάρουμε ένα διπλό, που θα είναι η πρόκρισή μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα".

Για το αν αυτό το παιχνίδι ήταν η αντίδραση που περίμεναν μετά την ήττα από την Άλμπα: "Περιμέναμε κ εμείς και όλοι ότι θα κερδίζαμε την Άλμπα. Δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι γυρίσαμε πάλι και κερδίσαμε ένα ματς κόντρα στην Πάτρα που είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάμε στο Βελιγράδι με αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και πίστη και να πάρουμε το διπλό".

Για τον αν εξαργύρωσαν με τη νίκη το γεγονός ότι στον προημιτελικό και στον ημιτελικό του Κυπέλλου κέρδισαν με καλάθια στο τέλος: "Σίγουρα. Ήταν πολύ δύσκολη η πορεία μας μέχρι εδώ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας στήριζε και ας ελπίσουμε ότι και γι΄αυτούς και για εμάς θα συνεχίσουμε και στην Ευρωλίγκα και θα πάμε και στο πρωτάθλημα πολύ καλά".

Για το αν τονώνει την ψυχολογία τους αυτός ο τίτλος: "Σίγουρα μας τονώνει. Είναι ένας τίτλος. Ήταν ένας στόχος από την αρχή της χρονιάς. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε".

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό: "Ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK