Παπαδόπουλος: "Μέσα από τα δύσκολα φτιάχνεις ομάδα"

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι μόνο μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια το "τριφύλλι" θα μπορέσει να φτιάξει ομάδα.

Παπαδόπουλος: "Μέσα από τα δύσκολα φτιάχνεις ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσει έναν από τους φετινούς στόχους του. Ο αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως μόνο μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια το "τριφύλλι" θα μπορέσει να φτιάξει δυνατή ομάδα.

"Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, στην έδρα του γίνεται ιδιαίτερα δυνατός. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους τους φίλους του μπάσκετ, ένας καλός αγώνας. Όλοι θα προτιμούσαν να παίξουν εντός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς είναι καλή ομάδα. Θυμόμαστε και πέρυσι στα πλέι οφ έγιναν καλά παιχνίδια είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στην Πυλαία. Νομίζω ότι στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να παίζεις και με τις καλές ομάδες είτε εκτός είτε εντός. Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι πρέπει να παίζεις στην έδρα σου και εύκολα παιχνίδια. Μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια φτιάχνεις ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK