Τζόρτζεβιτς: "Οφείλω να κρατήσω τα πόδια των παικτών μου στο έδαφος"

Χαρούμενος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένος μετά το 70-64 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Τζόρτζεβιτς: "Οφείλω να κρατήσω τα πόδια των παικτών μου στο έδαφος"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη - πρόκριση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια. Ταυτόχρονα όμως τόνισε πως επόμενη αποστολή του είναι να τους κρατήσει προσγειωμένους στη γη.

Ο Σέρβος κόουτς υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου: " Είναι μια σπουδαία νίκη και ιδανικός ο τρόπος ν' αρχίζει η χρονιά. Για να είμαστε ειλικρινείς μάς βοήθησε που δεν είχε κόσμο το γήπεδο. Παίζαμε με τους πρωταθλητές, μια ομάδα που διαθέτει παίκτες επιθετικούς που αγωνίζονται με ένταση. Είμαι χαρούμενος που ήμασταν έτοιμοι και οι παίκτες έλαβαν τα μηνύματα που τους δώσαμε. Μας βοήθησαν τα φιλικά για να δέσουμε. Είχαμε κάποια πρόβλημα με Πρίντεζη και Λοτζέσκι, πήγαμε όπως αμυντικά καλά, ιδίως στο δεύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κρατήσω τα πόδια των παικτών μου στο έδαφος.

Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός, είναι απίστευτη η συμπεριφορά του και προσπαθεί να μάθει από εμάς. Είναι μια τρομερή προσωπικότητα και μου το έδειξε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Φυσικά και είχαμε προετοιμάσει κάποια πράγματα για τον Σπανούλη. Κάτι πρέπει να έχεις ετοιμάσει για τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του. Σταματήσαμε τον φυσικό ηγέτη τους και τα εύσημα πηγαίνουν στον Νικ και στον Μήτσο. Και οι ψηλοί μας έκαναν τρομερή δουλειά, ιδίως ο Κούζμιτς που ήταν το κλειδί για την αμυντική προσπάθειά μας".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 64-70

News 24/7

24MEDIA NETWORK