VIDEO: Το εντυπωσιακό 15-0 του Παναθηναϊκού που έκρινε το ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός έφυγε θριαμβευτής από το ΣΕΦ και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο επιμέρους 15-0 που πέτυχε στις αρχές της τέταρτης περιόδου, εγκλωβίζοντας επιθετικά τον Ολυμπιακό. Δείτε σε VIDEO όλες τις κατοχές από το 44-44 μέχρι το 59-44!

VIDEO: Το εντυπωσιακό 15-0 του Παναθηναϊκού που έκρινε το ντέρμπι στο ΣΕΦ
Διαμαντίδης Καλάθης

Σ' ένα ντέρμπι που οι ισορροπίες ήταν τρομερά λεπτές στα πρώτα 30 λεπτά, κάτι που αποτυπωνόταν στο 44-44 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, το επιμέρους 15-0 του Παναθηναϊκού από το 30:18 μέχρι το 36:12 ήταν ο παράγοντας που όρισε το τελικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ.

Σε αυτό το διάστημα οι "πράσινοι" συνδύασαν την αποτελεσματικότητα στην άμυνα με την παραγωγικότητα στην επίθεση, καταφέρνοντας ξεφύγουν με τέτοια διαφορά του Ολυμπιακού, η οποία ήταν σχεδόν απίθανο ν' ανατραπεί στο εναπομείναν διάστημα μέχρι τη λήξη. Όπως και αποδείχθηκε στο παρκέ, άσχετα με την προσπάθεια που κατέβαλαν στο φινάλε οι "ερυθρόλευκοι".

Στο κομμάτι αυτό του παιχνιδιού ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν καταλυτικός, καθώς πέτυχε τους επτά από τους δώδεκα πόντους του. Τους υπόλοιπους έδωσαν ο Σάσα Πάβλοβιτς τέσσερις, ο Τζέιμς Φελντέιν τρεις και ο Νικ Καλάθης έναν. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπέπιπταν σε έξι λάθη και ένα αντιαθλητικό φάουλ, αδυνατώντας αφενός ν' ανταπεξέλθουν στην πίεση αφετέρου να βάλουν τα σουτ.

Δείτε στο VIDEO το εντυπωσιακό 15-0 του Παναθηναϊκού:

Δείτε τα HL της αναμέτρησης

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 64-70

News 24/7

24MEDIA NETWORK