Η εξαιρετική ατμόσφαιρα και ο Μαλέλης

Πάρτε "γεύση" από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναικό, πριν την έναρξη του οποίου ο Μάνος Μαλέλης τιμήθηκε από την ΚΑΕ για την προσφορά του στον "Δικέφαλο" (videos).

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα και ο Μαλέλης

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στήριξε τον "Δικέφαλο" στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναικό και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Τζέιμς Γκιστ στάθηκαν στην πολύ ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Κάτι σίγουρα θετικό καθώς αν και αντίπαλοι, αναγνώρισαν την όμορφη εικόνα του "PAOK Sports Arena" στο παιχνίδι της Κυριακής. Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Μαρκόπουλου, ωστόσο στο τέλος έμειναν με την "πικρή" γεύση της ήττας.

Τιμήθηκε ο Μαλέλης

Εχουμε υπογραμμίσει αρκετές φορές πως ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον ΠΑΟΚ. Πέραν της συνεργασίας της ΚΑΕ με τον όμιλο του γνωστού επιχειρηματία και στην οποία είναι ο συνδετικός κρίκος, έχει δώσει πολλές λύσεις σε θέματα του "Δικεφάλου" και μάλιστα κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν βοήθησε στο να γίνουν οι μεταγραφές των Τζέι Αρ Μπρέμερ και Δημήτρη Χαριτόπουλου. Η ΚΑΕ αναγνωρίζοντας την προσφορά του Μαλέλη προς την ομάδα, τον τίμησε (χειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ) πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK